Düzce’ye Şehit Ateşi Düştü

Düzce’ye Şehit Ateşi Düştü
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde jandarma noktasına düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerden Jandarma Er Erkan Özdemir'in memleketi Düzce'ye ateş düştü.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bugün teröristler tarafından jandarma noktasına düzenlenen bombalı saldırıda 20 yaşındaki Jandarma Er Erkan Özdemir şehit düştü. Düzce'nin Yığılca ilçesine bağlı Aydınyayla köyü nüfusuna kayıtlı olan Özdemir'in ailesinin Balıkesir'e bağlı Marmara Adası'nda yaşayan ailesine acı haber verildi. Ailenin cenaze için Balıkesir'den Düzce'ye geleceği öğrenilirken, şehit Jandarma Er Erkan Özdemir'in salı günü defnedilmesi bekleniyor.

Öte yandan, saldırı ile ilgili olarak Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit de bir basın açıklaması yayınladı. Başkan Yiğit, "Başın sağolsun Yığılcam. Bugün Hakkari'de haince yapılan terör saldırısında ilçemiz Aydınyayla köyünden (96/1) Erkan Özdemir şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar dilerim. Şehidimiz yarın akşam saatlerinde ilçemizde olacaktır. Belediye olarak şehidimize son görevimizi yapmak için bütün imkanlarımızla hazırız" dedi.

image-20161010001109.jpeg