(Düzeltme) Yer Altı Termal Kameralar Afet Bölgesinde

(Düzeltme) Yer Altı Termal Kameralar Afet Bölgesinde
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları son hızla devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları son hızla devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığı, envanterinde bulunan yer altı termal görüntüleme cihazları enkaz altında hayatta olan depremzedeleri bulma işlemi yürütüyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkisi altına alan deprem sonrası Jandarma Genel Komutanlığı ekipleri de afet bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılıyor. Envanterinde bulunan yer altı termal görüntüleme cihazlarıyla arama kurtarma çalışmalarına katılan jandarma ekipleri, vücut ısısına göre enkaz altında hayatta olan depremzedeleri tespit ediyor.

Jandarma Genel Komutanlığı Arama Kurtarma ekipleri, afet bölgesinde toplam 50 adet yer altı termal görüntüleme cihazı kullanıyor.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.