Edirne'de Kaza: 6 Ölü, 8 Yaralı

Edirne'de Kaza: 6 Ölü, 8 Yaralı
Edirne-Havsa Karayolunda 2 minibüsün çarpışmasıyla meydana gelen kazada 6 kişi öldü, 8 kişide yaralandı.

Edirne’nin Havsa ilçesi yakınlarında D-100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.45 sıralarında Edirne’nin Havsa ilçesi yakınlarında D-100 karayolunda meydana geldi.

Cemal Aydemir'in kullandığı 22 DE 886 plakalı şehirlerarası yollarda yolcu taşıyan minibüs hatalı sollama sonucu karşı yönden gelen Mehmet Doğan'ın kullandığı 39 DH 750 plakalı kamyonetle çarpıştı.

edirnede-kaza-6-olu,-8-yarali-2.jpg

Hurdaya dönen araçlarda her iki sürücü ile birlikte Hasan Konuş, Ercan Derin, İsa Yumuşak, Hasan Öztürk hayatını kaybetti. Feci kazada İdris Nevşehir, Gökhan Yılmaz, Özer Akbulut, Alican Çiçek, Nurullah Doğan, Mihriban Dilek, Bora Ediz ve Fatma Yaman da yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım uzun süre aksadı.

edirnede-kaza-6-olu,-8-yarali-1.jpg

Kazanın hatalı sollama nedeniyle meydana geldiğini söyleyen görgü tanıklarından Necati Öztürk, “Ben Edirne istikametine seyir ediyordum. Arkamda jandarma aracı vardı, onları solladı, karşıdan araba gelmesine rağmen beni de solladı ve karşıdan gelen araçla kafa kafaya çarpıştı. Yolcu minibüsünün önü yere vurdu, arkası havaya kalktı. Ben de hafiften kaza yapan araçlara çarptım. Çok şükür, bizde bir şey yok” dedi.