Efsane "Diriliş" Ertuğrul Dizisinin 88. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Efsane "Diriliş" Ertuğrul Dizisinin 88. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
TRT 1 ekranlarında bir fenomen haline gelen tarihi dizi rekora doğru koşuyor. Her bölümü ilgiyle izlenen, bir sonraki bölümü iple çekilen tarih esinli dizi Diriliş son bölümü yine izlenme rekorları kırdı.

TRT1 canlı yayın izle ile lanse edilen 88. bölüm fragmanı yayınlanan dizide neler olacak? Heyecan nasıl devam edecek, yeni sürprizler olacak mı? İşte detaylar...  

Diriliş Ertuğrul Dizisinin 87. Bölümünde Neler Oldu?

TRT 1 kanalının 'in reyting rekorları kıran dizisinde verilen faiz mesajı dikkatlerden kaçmadı... Diriliş Ertuğrul dizisinin 87. son bölümünde TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisinde verilen faiz mesajı dikkatlerden kaçmadı... Kayı Obası'nın lideri ve Türkmen Beyliklerinin umudu olan Ertuğrul, insafa geldi; "pazar esnafından vergi almayın" talimatı verdi. Ertuğrul, Artuk Bey'e "iş yapacak esnafa da altın verin" dedi. Artuk Bey, Ertuğrul'un bu sözlerinden sonra "faizleri kaldırdın bir de altın verdikten sonra ala" diye karşılık verdi.

Diriliş Ertuğrul Dizisinin 88. Bölümünde Neler Olacak?

TRT1 canlı izle ekranlarından takip edebileceğiniz gibi sevilen dizinin 88.bölüm fragmanı TRT1 canlı izle ekranlarında izlenebilir.Yeni bölüm tanıtımı,yine merak dolu sahnelerin yaşandığı, hareketli karelerle dolu. Ertuğrul Bey, Vasilyus'un kurduğu tuzakta verdiği şehitler için yas tutuyor. Vasilyus ise yine düşmanca planlarını yapmaya devam ediyor. Vasilyus Ertuğrul'u tuzağa düşürdükten sonra yardıma gelen Sultan'ın askerilerinin kim olduklarını ve Ebu Mansur'un kim olduğunu anlamaya çalışıyor. İbnü'l-Arabî, Sultan'ın gözünün şehit olduğu o mağaraya gidiyor ve çok üzülüyor. Sultan mağarada ne olduğunu ve de önemli olanın Karacahisar'ı fethetmek olduğunu anlıyor. Bu sırada Ertuğrul Bey Ebu Mansur'un Sultan olduğunu öğreniyor. Aliyar Beyöldü mü, ölmedi mi? "Karacahisar kalesini almayı da Vasilyus'un kellesini imparatora yollamayı da iyi biliriz" diyen Ertuğrul'un dehşet saçan sözleri, nasıl bir planı işaret ediyor? 17 Mayıs çarşamba günü akşamı TRT 1 ekranlarında hep birlikte göreceğiz.

Engin Altan Düzyatan Diriliş ile Ustalığını Kanıtlıyor

Pek çok projede yer alan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Diriliş dizisinde muhteşem bir performans sergiliyor. Başrol oyuncusu Süleyman Şah’ın ikinci evladı olan Ertuğrul'u oynadığı dizide adeta ustalığını kanıtlıyor. Rol karakteri kahramanlara has kişilik özellikleri ile donanmış, hayalleri ve idealleri uğruna her türlü savaşın içine dalabilen, gururlu, agresif ve zalimlerin düşmanı Ertuğrul ile adeta bütünleşiyor.

Dizileri Kaçırmamak için Online Canlı İzleyin

Eğer evde tek başına yaşamıyorsanız evdeki TV seyretme şansınız her kişi sayısı ile birlikte bölünür. Ortak bir dizi veya program izleme olasılığı azdır çünkü herkes farklı zevklere ve jenerasyona sahiptir. Neyse ki artık internet çağında TV ekranına bağlı kalmak zorunda değilsiniz.http://www.canlitv.site/trt-1/ web sayfasına tıkladığınızda online tüm kanalların canlı yayın akışlarına anında ulaşabiliyorsunuz. İnternete bağlı bir cihazınızın olması yeterli. Ayrıca canlitv mobil sürümü ile akıllı telefonunuz ve siz nerede olursanız olun yayınları özgürce seyredebiliyorsunuz.