Efsane geri mi dönüyor?

Efsane geri mi dönüyor?
Geçen hafta Mustafa Denizli ile görüşen İran'ın Persepolis takımı yöneticilerinin bu hafta tekrar tecrübeli çalıştırıcı ile bir araya geleceği belirtildi.

İran'ın resmi haber ajansı İRNA'ya konuşan Denizli, Persepolis yönetimi ile sürdürdüğü görüşmelerin devamında bu hafta "büyük olasılıkla" yeniden takım temsilcileri ile bir araya gelebileceğini söyledi.

Teknik direktör arayışı için Türkiye'de bulunan Persepolis temsilcileri, geçen hafta Denizli ile ön görüşmede bulunmuş.

Geçen haftaki görüşmenin içeriği ile ilgili konuşmak istemediğini belirten Denizli, "O buluşmanın ayrıntılarını söyleyemem fakat sadece bunu belirteyim karşılıklı olarak görüşlerimizi ortaya koyduk" demekle yetindi.

61 yaşındaki tecrübeli teknik adam, "Acaba sizi önümüzdeki sezon İran Süper Ligi'nde Persepolis takımının çalıştırıcısı olarak görebilecek miyiz? " sorusuna karşılık, "Bu soruya şimdiden kesin cevap veremem" diye yanıt verdi.

Oynadığı zayıf maçlardan dolayı İran Süper Ligi'nde zor günler geçiren Persepolis, son maçında Damaş Gilan karşısında galibiyet elde etse de iki oyuncunun maç sırasında yaptıkları uygunsuz el hareketleri takıma pahalıya patladı.

Federasyon, takımın önemli oyuncularından Muhammed Nosrati ve Şeys Rezayi'yi süresiz olarak futboldan men etti.