Eğitim Bir Sen Rize 1 No'lu Şubede Afacanlar Güven Tazeledi

Eğitim Bir Sen Rize 1 No'lu Şubede Afacanlar Güven Tazeledi
Eğitim Bir Sen Rize 1 No'lu Şube kongresinde mevcut başkan Seyfettin Afacanlar yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen)’de kongre heyecanı yaşandı. Mevcut Başkan Seyfettin Afacanlar, Pazar Aktepe Ortaokulu  Müdürü Sefer Yazıcı ve Güneysu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Yığcı’nın yarıştığı kongrede Afacanlar güven tazeleyerek yeniden 1 No’lu Şube Başkanlığına seçildi.

İsmail Kahraman Kültür Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongrenin divan başkanlığını Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa yaptı. Divan üyeliği görevlerini ise Eğitim-Bir-Sen Rize 2 No’lu Şube Başkanı Mustafa Türüt, Eğitim-Bir-Sen Erzurum 1 No’lu Şube Başkanı Hüsrev Yaşa, Eğitim-Bir-Sen Erzurum 2 No’lu Şube Başkanı Mustafa Karataş üstlendi. 

Yapılan seçimlerin ardından en yüksek oyu alan Seyfettin Afacanlar yeniden Eğitim-Bir-Sen Rize 1 No’lu Şube Başkanlığına seçildi.

a1ca219d-3601-4d2c-83ca-97edf5fbb1a1.jpeg12b58244-4091-4887-b7d0-5212017f635a.jpeg

Haber: Cevahir Topaloğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum