Ekipler TSYD Bursa Voleybol Turnuvası'nda eksiklerini görecek

Ekipler TSYD Bursa Voleybol Turnuvası'nda eksiklerini görecek
.

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden ve ekim ayı başında Balkan Kupası'nda şampiyonluk için sahaya çıkacak olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün evsahipliğinde düzenlenen TSYD Bursa Voleybol Turnuvası, bu yıl 21-23 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün yanısıra Halkbank, Spor Toto ve Alanya Belediyespor'un yer alacağı organizasyonda maçlar Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak. 3 gün sürecek turnuvada ekipler, sezon öncesinde eksiklerini görecek. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün katkılarıyla bu yıl da turnuvayı organize etmekten dolayı mutlu olduklarını söyleyen TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, “TSYD Bursa Şubesi olarak futbol dışındaki organizasyonlar düzenlemeye çalışıyoruz.

Turnuvada AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 4 önemli kulübü mücadele edecek. Tüm takımlar için sezon öncesinde güzel bir sınav olacağını düşünüyorum. Güzel bir organizasyon olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

TURNUVA PROGRAMI

21 EYLÜL 2023 PERŞEMBE

15.00 Bursa Büyükşehir Belediyespor – Spor Toto

18.00 Alanya Belediyespor - Halkbank

22 EYLÜL 2023 CUMA

15.00 Spor Toto - Alanya Belediyespor

18.00 Bursa Büyükşehir Belediyespor - Halkbank

23 EYLÜL 2023 CUMARTESİ

15.00 Bursa Büyükşehir Belediyespor - Alanya Belediyespor

18.00 Halkbank - Spor Toto

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.