Ekrem Cengiz Konuştu !

Ekrem Cengiz Konuştu !
Çaykur Rizespor'un efsane başkanlarından Ekrem Cengiz, Rizespor'un 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkmasının keyfini yaşadığını söyledi.

Sevdasının Rizespor olduğunu ve Rizespor´un başarılı olmasının kendisini çok mutlu ettiğinin altını çizen eski başkan Ekrem Cengiz, "Rizeli olarak içimdeki Rize ve Rizespor sevgisi çok büyük. Geçen sezon sonunda benim göreve gelmem için 3 gün içinde 7 bin imza toplanmıştı. Bu elbette mutluluk verici. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

MUTLULUK VERİCİ
 “İnsanların kalbinden böyle bir ilgiyi görmek yaptığınız emeğin verdiğiniz hizmetin bir mükafatıdır. Ben bunu böyle değerlendiriyorum. Bizim için gurur vericidir. Bu ilgi ve alaka bizi Rize ve Rizespor´a karşı daha fazla sorumluluk duygusuyla hareket ettiriyor. Buda hem bizim, hem de Rize için ayrı bir kazanç oluyor´ dedi. Rizespor´un başarılı olmasında Rizespor A.Ş.´nin önemli rol oynadığını ifade eden Ekrem Cengiz, "Hem yönetime, hem de teknik direktör Mustafa Denizli´ye bize bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

DENİZLİ’NİN FARKI
“Rizespor için yapılan oluşumlar meyvelerini vermeye başlamıştır. Tesisler stat ve mali açıdan yapılanlarla birlikte Rizespor bugün çok iyi yerlere gelmiştir. Hepsinden önemlisi de Rizespor çok iyi bir camia olmanın temellerini atmıştır. Ayrıca Mustafa Denizli´nin Rizespor´a gelmesi çok ayrı bir farklılık kazandırarak ligin bitimine 2 hafta kala Süper Lig´e çıkmasını sağlamıştır. Rizespor iyi bir kulüp ve camia olmuştur. Bununla da her geçen gün büyüyerek yoluna devam edecek ve buda gelecek için çok önemli" dedi

KALICI BAŞARI İÇİN
ÇAYKUR Rizespor´un Süper Lig´de kalıcı ve başarılı olması için etkenlerin bir araya gelmesi gerektiğini ifade eden Cengiz, "Bunun için taraftar faktörü çok önemli. Büyük başarılar için taraftarların ilgisi, alakası en üst düzeyde olmalı. Bunun için herkes üzerine düşeni yapmalı. Bunu çözdüğümüz zaman Rizespor sahip olduğu imkanlarla çok büyük başarılara adını yazdırır. Ben buna yürekten inanıyorum” dedi.
 
HEMEN BAŞLANMALI
“Zaten şampiyonluk hedefini koyup taraftarınla bütünleştiğin zaman o nokta da ilerleme sağlarsın. Rizespor´un lig bitmeden Süper Lig´e çıkması bir avantaj. Bunun iyi değerlendirilmesi şart olduğundan Süper Lig için nokta transferlerin şimdiden yapılması gerek. Teknik kadro ve yönetim planlamasını iyi yapmalı. Zaten çalışmalarda başladı" diye konuştu.
 
Başarının ateşini taraftar yakar!

Ç.Rizespor´un iyi bir camia olduğunu ve ekonomik anlamda bir sıkıntısının olmayacağını da belirten Ekrem Cengiz, "Rizespor taraftar desteği ve gücü olarak bazı şeylere hazır değiliz ama kulüp olarak çok şeye hazır. Futbolcu ilacını tribünlerden alır. Müthiş bir stada sahip olan Rizespor´un Süper Lig´de oynayacağı her maçta tribünler dolmalı. Tribün atmosferi çok ama çok önemli” dedi. Cengiz, “Başarıyı sürekli hale getirecek tribünleri dolduracak olan taraftarların gönülden vereceği ilgi ve destektir. Kardeş kulübümüz Trabzonspor bunun en güzel örneği. Bizim dönemimizde Rizespor´un yükünü Cengiz ailesi olarak çekiyorduk. Bugün ise Rizeli iş adamlarımızla oluşturduğumuz Rizespor A.Ş. tarafından çekiliyor. Bunda Başbakanımızın da büyük desteği var" diye konuştu.