Ekrem İmamoğlu Trabzon'la kucaklaşmaya geliyor !

Ekrem İmamoğlu Trabzon'la  kucaklaşmaya geliyor !
31 Mart'taki tarihi seçim başarısının ardından ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, baba ocağı Trabzon'a geliyor.

Ramazan Bayramı programları kapsamında memleketi Trabzon'a gelecek olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 11 Nisan Perşembe günü Trabzon'da olacak ve Trabzon Havalimanı’nda saat 12.00’da karşılama töreni yapılması bekleniyor.

12 Nisan Cuma günü 12.20'de Söğütlü Ulu Camisi'nde Cuma namazını kılacak olan Ekrem İmamoğlu, saat 13.30’da Ortahisar Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak.

Ziyaretin ardından vatandaşlarla bayramlaşacak olan İmamoğlu, Belediye önünde düzenlenecek halk buluşmasında Trabzonlulara hitap edecek.

Başkan İmamoğlu, programın ardından Trabzon’dan ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum