Ekrem Yüce'ye plaket

Ekrem Yüce'ye plaket
Gündoğdu ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Gündoğdu Belediyesi, ortaklaşa düzenledikleri şenliğe katkılarından dolayı Ekrem Yüce’ye teşekkür plaketi verdiler.

Gündoğdu ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Gündoğdu Belediyesi, ortaklaşa düzenledikleri 1'inci Gündoğdu ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Şenliğine katkılarından dolayı Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’ye teşekkür plaketi verdiler.

Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız Genel Müdür Yüce’yi makamında ziyaret ederek şenliklere yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etti. Başkan Yıldız; “Gündoğdu ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile belediyemiz işbirliği ile ilkini düzenlediğimiz ve geleneksel hale dönüştürmeyi düşündüğümüz 1'inci Gündoğdu ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Şenliğine gösterdikleri ilgi alaka ve destekten dolayı Gündoğdu adına Sayın Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum. Özellikle şenlikler boyunca şenlik alanına yerleştirilen Çaykur Tır’ı şenliklere iştirak eden misafirlerimizin çok ilgisini çekti. Çaykur’umuzn desteği inşallah bundan sonrada devam edecektir. Genel Müdürümüz Sayın Ekrem Yüce’nin şahsında tüm emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi. 

Gösterilen nezaketten dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Genel Müdür Ekrem Yüce; “Rize’nin yararına nerde ne varsa biz de Çaykur olarak oradayız. Bu bizim görevimiz. Sayın Başkanımıza ve ekibine gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ediyorum. “ dedi.

Daha sonra Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız hazırladıkları plaketi Genel Müdür Yüce’ye takdim etti.

ekrem-yuzeye-gundogdu-senlik-plaketi.jpg