Elazığ Adım Adım Süper Lig'e

Elazığ Adım Adım Süper Lig'e
Bank Asya 1. Ligde Elazığspor adım adım Süper lige doğru ilerliyor.

Gakkoşlar Öldü Öldü Dirildi!..

Bank Asya 1. Ligde geçtiğimiz hafta Rize'de Çaykur Rizespor'u 3-1 geriden gelip son 25 dakikada bulduğu gollerle 5-3 mağlup eden Elazığspor bugün kendi evinde ölüp ölüp dirildiği maçta ligin son sırasındaki İstanbul Güngörespor karşısında iki kez öne geçmesine rağmen yediği gollere engel olamayınca galibiyete 82. dakikada İsmail'in kaydettiği golle ulaşarak Süper Lig yolunda bir engeli daha zor da olsa geçmeyi başardı.

Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan ve Koray Gençerler'in yönettiği mücadelede Elazığspor 27. dakikada Sinan Özkan'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Bu gole ise Güngörenspor ise 41. dakikada Mehmet Şen ile yanıt verdi ve mücadelenin ilk yarısı 1-1 sona erdi.

Hem bir üst lige yükselmek hem de Bank Asya Birinci Lig'i şampiyon olarak tamamlamak isteyen Hüsnü Özkara yönetimindeki Elazığspor 53. dakikada Arif ile tekrar öne geçerken mücadeleden kopmayan lig sonuncusu Güngörenspor 69. dakikada yine Mehmet Şen'in attığı golle skoru 2-2'ye getirdi. Bu golün ardından kendine gelen Elazığspor 82. dakikada İsmail'in attığı golle galibiyete uzandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Alınan bu sonucun ardından Elazığspor puanını 45'e çıkartırken konuk ekip Güngörenspor ise 11 puanda kaldı.

Elazığspor ligde bir sonraki hafta Akhisar deplasmanına konuk olurken Güngörenspor kendi evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Elazığspor: 3  İstanbul Güngörenspor: 2

Stat: Elazığ Atatürk 

Hakemler: Koray Gençerler, Birol Güldane, Serkan Olguncan 

Elazığspor: Ahmet, Ozan, Sinan Özkan  (Dk. 85 Alaattin -), Arif, Görkem, Göksu (Dk. 46 Yusuf), Murat, Köksal, Murat Kayalı , Rıdvan, Oktay (Dk. 76 İsmail) 

İstanbul Güngörenspor: Egemen, Erhan, Mustafa, İbrahim , Kürşat (Dk. 86 Sinan -), Özgür , Owusu, Mehmet Şen  (Dk. 79 Yunus ), Pekin, Paul, Emrah (Dk. 71 Mehmet) 

Goller: Dk. 27 Sinan Özkan, Dk. 53 Arif, Dk. 82 İsmail (Elazığspor), Dk. 41 ve 68 Mehmet Şen (İstanbul Güngörenspor) 

Sarı Kartlar: Dk. 90+1 Yusuf (Elazığspor), Dk. 90+1 Erhan (İstanbul Güngörenspor)

SONA EREN KARŞILAŞMALARDA ALINAN SONUÇLAR

K.Erciyespor - Karşıyaka : 1-1

Gaziantep B.B.-Akhisar Belediyespor : 1-1

Kasımpaşa-Çaykur Rizespor : 1-2

Tavşanlı Linyitspor-Denizlispor : 1-2

Konyaspor-Sakaryaspor: 1-0

Elazığspor-İ.Güngörenspor: 3-2

Göztepe-Giresunspor: Saat:16.00'da başladı ve haber yayına hazırlandığı sırada Giresunspor 1. dakikada kaydettiği golle deplasmanda 1-0 önde bulunuyordu.

19.00 Adanaspor-Boluspor: TRT 3 Spor'dan canlı yayınlanacak.

20 Şubat Pazartesi

19.00 Bucaspor - Kartalspor : TRT 3 Spor'dan canlı yayınlanacak.

SONA EREN KARŞILAŞMALARDAN SONRAKİ PUAN DURUMU

3.20120219162625.jpg