Elazığ Gümbür Gümbür Rize Play-Off Aşkına

Elazığ Gümbür Gümbür Rize Play-Off Aşkına
Elazığspor'un Süper Lige bir adım daha yaklaştığı bank Asya 1. Ligde 24. hafta karşılaşmaları bir maç dışında tamamlandı. Ligde alınan sonuçlar ve oluşan puan durumu şöyle:

Çaykur Rizespor'un açılış karşılaşmasında Kütahya deplasmanında TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 2-1 mağlup ettiği Bank Asya 1. Lig 24. hafta karşılaşmaları yarın (pazartesi günü) oynanacak Göztepe-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşılaşması dışında tamamlandı. Çaykur Rizespor'un başında ikinci karşılaşmasına çıkan Teknik Direktör Giray Bulak ilk galibiyetini deplasmanda elde ederken çaykur Rizespor'un ilk 6 arasında kalarak play-off oynayacağının sinyallerini verdi.

24. haftası geride kalan ve sezonun bitmesine 10 hafta kalan Bank Asya 1. Ligde lider Elazığspor, üçüncü sıradaki Konyaspor ile 7 puanlık farkı koruyarak taraftarına artık Süper Lig için hazırlanın ve kutlamalara başlayabilirsiniz mesajı verdi. Gakkoşlar, bu hafta play-off mücadelesi veren Boluspor'u da saf dışı bırakmayı başararak liderliğini sağlama alırken Boluspor'u ise play-off sınırının dışına itti. Lidere kaybeden Boluspor bu mağlubiyetin ardından 6. sıradaki Kayseri Erciyesspor'a kaptırırken play-offa katılmayı zora sokarak kendisine ligde 7. sırada yer bulabildi.

Ligde bu hafta alınan toplu sonuçlar, puan durumu ve önümüzdeki 3 haftanın programı şöyle:

24. HAFTA SONUÇLARI

TKİ Tavşanlı Linyitspor-Çaykur Rizespor: 1-2

Konyaspor-Denizlispor: 1-0

Kasımpaşa-Giresunspor: 2-2

Kayseri Erciyesspor-İstanbul Güngörenspor: 2-0

Elazığspor-Boluspor:2-0

Kartalspor-Sakaryaspor: 1-1

Adanaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 3-0

Bucaspor-Karşıyaka: 2-0

5 Mart Pazartesi:

20.00 Göztepe-Akhisar Belediyespor: Mustafa İlker Coşkun

24. HAFTA PUAN DURUMU

24.-hafta-puan-durumu.jpg

25. HAFTA PROGRAMI

25.-haftanin-programi.jpg

26. HAFTA PROGRAMI

26.-haftanin-programi.jpg

27. HAFTA PROGRAMI

27.-hafta-programi.jpg