Elazığ'da Maçtan Sonra Kim Ne Dedi?

Elazığ'da Maçtan Sonra Kim Ne Dedi?
Ç.Rizespor'un deplasmanda Sanica Boru Elazığspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından yapılan açıklamalar şöyle:

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Elazığspor karşılaşması sonrası takımın performansının beklentisinin altında kaldığını ifade ederek  böyle mağlubiyetlerden ders çıkartmamız gerektiğini kaydetti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Elazığspor'u aldığı galibiyetten dolayı kutladı.

İki takım için de kritik bir maç olduğunu belirten Çalımbay, "İlk yarıya baktığımızda ortada bir maçtı, ikinci yarıda hiç beklemediğimiz bir gol yedik. Ondan sonra her şeyi yaptık ama istediğimiz neticeyi elde edemedik" dedi.

Futbolcularının bu maçtaki performansının, beklentisinin altında kaldığını dile getiren Çalımbay, böyle mağlubiyetlerden ders çıkartmak gerektiğine işaret etti.

RİZESPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Ç. Rizesporlu futbolculardan Sercan Kaya da galibiyet parolasıyla çıktıkları karşılaşmadan mağlup ayrıldıklarını söyledi. Golcü oyuncu Kaya, yedikleri gol sonrası skora dengeyi getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını ancak sonuca ulaşamadıklarını ifade etti.

Tevfik Köse ise iyi başladıkları bir maçı kaybettiklerini belirterek, devre arasında iyi çalışıp sezonun ikinci yarısına iyi başlamak istediklerini söyledi.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, Ç.Rizespor karşısında aldıkları galibiyetin, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için takım adına umut verici olduğunu söyledi.

Saraloğlu, 1-0 galip ayrıldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 17. haftaya son sırada giren Elazığspor'a, kamuoyunun büyük bir kısmı tarafından "lige pes etti" gözüyle bakıldığını söyledi.

Okan Buruk'un teknik direktörlük görevine geldiği günden bu yana maçlara tam kadro çıkamadıklarını veya oyunu başladıkları gibi bitiremediklerini anlatan Saraloğlu, "Bu maçta bunu yıktığımız için çok mutluyuz" dedi.

Maça iki takımın da kontrollü başladığını belirten Saraloğlu, "İlk yarıda oyunu koparabilirdik, bulduğumuz pozisyonlar vardı ama sonuca gidemedik. Oyun üstünlüğü bizdeydi. İkinci yarı çok iyi performans sergileyerek golü bulduk. Başka gol şansları yakaladık ancak gol gelmedi. Kazanmak ve devre arasına galibiyetle girmek, bizim için umut verici oldu" diye konuştu.

ELAZIĞSPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Elazığsporlu futbolculardan Mehmet Nas ise sezonun en zor maçlarından birini oynadıklarını ifade ederek, ilk yarının son maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Çağlar Birinci de güzel bir oyunla 3 puan aldıkları için sevinçli olduğunu belirterek, takım arkadaşlarını ve Elazığspor camiasını tebrik etti.