Elazığ’da Sağanak Etkisini Sürdürüyor

Elazığ’da Sağanak Etkisini Sürdürüyor
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünün iki gün önce kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptığı Elazığ'da sağanak...

Elazığ'da dün gece başlayan yağmur yağışı, aralıksız devam ediyor.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünün iki gün önce kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptığı Elazığ'da sağanak etkisini sürdürüyor. Dün gece başlayan yağmur yağışı, aralıksız devam ediyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamada ise "Bölge genelinde yağışların kuvvetli ve çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Yağışların pazartesi günü gece saatlerine kadar devam etmesi beklendiğinden kuvvetli yağışların sebep olabileceği sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Öte yandan, yağışla birlikte bir bölümünde su birikmesi sonucu trafiğe kapatılan Elazığ- Malatya karayolu, yapılan çalışmanın ardından tekrar ulaşıma açıldı.

Elazığ’da Sağanak Etkisini Sürdürüyor

Elazığ’da Sağanak Etkisini Sürdürüyor

Elazığ’da Sağanak Etkisini Sürdürüyor

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.