Elazığspor - Giresunspor Maçının Ardından

Elazığspor - Giresunspor Maçının Ardından
Takımının ilk yarı muhteşem bir oyun sergilediğini belirten Elazığspor Teknik Direktörü Oğün Temizkanoğlu, bugünün kendileri için bir geri dönüş...

Takımının ilk yarı muhteşem bir oyun sergilediğini belirten Elazığspor Teknik Direktörü Oğün Temizkanoğlu, bugünün kendileri için bir geri dönüş olduğu söyledi.

Giresunspor'u 2 golle geçen Elazığspor'ın Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

İlk yarı muhteşem bir oyun sergilediklerini ifade eden Temzikanoğlu, "Oyuncular gerçekten inanmışlardı. Daha önce Play-off'a giden süreç içerisindeki oyunu sergilediler. Bugün tekrar bir geri dönüş olduğuna inanıyorum. Ama tabii ayaklarımızın yere basması gerektiğini de biliyoruz. Bu oyunun devamını getirmek zorundayız" dedi.

Kadrolarının bu olduğunu da aktaran Temizkanoğlu, "Oyuna koyduğumuz arkadaşların farkındasınız. Ama oyuncularımın hepsinin alnından öpüyorum. Gerçekten muhteşem ve bizim çok kritik bir galibiyetti. Bu insanlar buraya gelip bizi desteklediler. Bizi destekleyenlere, televizyon başında dua edenlere teşekkür ediyorum. Şuanda o kadar mutluyum ki, kelimeler farklı farklı çıkıyor. Çok ihtiyaç olduğumuz bir galibiyeti aldığımızı söyleyebiliriz. Özellikle Giresun gibi son dönemlerde oynadığı maçlara baktığınızda mağlubiyeti olmayan bir takımdı. İki galibiyet ve iki beraberliği vardı ve transfere para harcamıştı. Ama ona rağmen biz bu kısıtlı kadromuzla muhteşem bir galibiyet aldık" diye konuştu.

Genç oyuncuların her zaman kafasında olduğunu da kaydeden Temizkanoğlu, "Onların önünde hep tecrübeli abilerini oynatıyorduk. Ama bugün bu formayı hak ettiklerini gördük. Ben gençleri oynatmaktan da yanayım.Bizi mahcup etmediler. Ömer ve Ali, muhteşem oynadı. Diğer arkadaşlarımızda aynı şekilde muhteşemdi. İnanılmaz bir oyun ortaya çıktı özellikle ilk yarı. İkinci yarı yine biraz tedirginlik yaşayıp geri çekildik. Aslında rakip 10 kişiyken bunu yapmamamız gerekiyordu" diyerek sözlerini tamamladı.

Elazığspor - Giresunspor Maçının Ardından

Elazığspor - Giresunspor Maçının Ardından

Kaynak:IHA