Elazığspor, Rizespor Hazırlıklarına Eksik Başladı

Elazığspor, Rizespor Hazırlıklarına Eksik Başladı
Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında kendi evinde oynayacağı Ç.Rizespor maçı hazırlıklarına başladı.

Günü tek çalışma yaparak tamamlayan Elazığsporlu futbolcular, rejenerasyon antrenmanı yaptı.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenmana tedavi olan Deniz Yılmaz, Serdar Gürler, Hakan Söyler, iğne tedavisi gören İbrahim Kaş, Ahmet Görkem Görk, askerlik işlemleri için İstanbul'da bulunan Serdar Özkan ve Çağlar Birinci'nin yanı sıra hava muhalefeti dolayısıyla İstanbul'dan Elazığ'a rötarlı gelecek olan Bilica ile Youssof Hadji katılmadı. Ağrıları bulunan Tidiane Sane ise antrenmanı yarıda bıraktı.

elazigspor,-rizespor-hazirliklarina-eksik-basladi-2.jpg

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktörü Okan Buruk, 4-1 kaybedilen Beşiktaş maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ç.Rizespor maçını mutlaka kazanmak istediklerini kaydeden Buruk, “Beşiktaş maçı öncesi bazı planlarımız vardı. Oyunu tutup, yakalayacağımız pozisyonlarla gol bulmayı hedefliyorduk. Ancak ilk golü biz yedik buna rağmen beraberlik golünü bulduk. Oyun içerisindeki sakatlıklar da oyun planımızı bozdu. Uzun süre şans bulamayan Beşiktaşlı oyuncular çok daha istekliydiler. Onların bu denli istekli oluşu bize ders olmalı. Karabük maçı, ardından Beşiktaş maçı takımın alışık olmadığı bir tempo. Ancak bu bahane değil. Sahaya çıkıp en iyisini yapmamız gerekiyor. Bu hafta bizi final havasında bir maç bekliyor. Kendi evimizde alt sıralardan kurtulmak isteyen bir rakibe karşı oynayacağız. Evimizdeki bu maçı kazanıp devre arasına rahat girmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Elazığspor, Ç.Rizespor maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenman ile sürdürecek.

elazigspor,-rizespor-hazirliklarina-eksik-basladi-1.jpg