Elma Dersek Çık Başkan

Elma Dersek Çık Başkan
Bir başkan düşünün rakibe saygıda, centilmenlikte, olayları soğukkanlı karşılamada kusur etmeyen camiayı bütün spor kamuoyu ile barıştıran...

Bir başkan düşünün rakibe saygıda, centilmenlikte, olayları soğukkanlı karşılamada kusur etmeyen camiayı bütün spor kamuoyu ile barıştıran. Yine bir başkan düşünün, kendi taraftarı ile takımın arasındaki bağları koparan, şehir ile takım uyumunu bozan, nasıl bir fark nasıl bir çelişki, aynı başkan iki farklı karakter

Para, para, para camiada para yoksa huzurda yok. Ekonomik anlamda doğruları her geçen yıl artan Rizespor’un transfer anlamında ise sürekli azalan marjinal faydalı bir transfer raporu var. Takım halen Süper lig’e çıkılan sezon Rıza Çalımbay’ın ısrarları ile kadroya mahkum. Bu sezon bu oyuncuların bir çoğunun da sözleşmesi bitiyor. Anlayacağınız gelecek sezon bu sezondan daha beter.

-Hikmet Karaman teslim mi oldu?

Hikmet Karaman döneminde Rizespor transferde kara geçmiş. Gelen giden oyunculara bakıldığında geçen sezon ortasında giden oyuncu 5, gelen oyuncu sadece 2. Bu sezon başında ise 11 oyuncu gitti, 7 oyuncu transfer edildi. Devre arasında ise Cumali Bişi gibi bir oyuncu gönderilirken Ümit Kurt kadroya dahil edildi.

Hikmet Karaman’ın on numara hayali gene Nika Dzamalidze. Eğer Nika’dan bir Kaka çıkarabilirse değmeyin keyfimize. Olmazsa Şovalye’miz var. Savaşa onla gideriz ama burası Türkiye burada Şovalye beş para etmez bize Mehmetçik lazım.

Karaman, şimdi oturup ağlasın haline. Elde maalesef, Florin Cernat, Lualua veya Obraniak tarzı bir oyuncu yok. Bu açığı giderebilecek kadro içerisinde devşirme birini bulma şansı da yok. İkinci yarı Rizespor’u çok zor günler bekliyor. Hele hele kupada çeyrek finale çıkmış bir takımın fiziksel yorgunluğunu da düşünürsek.

-Kalkavan bu işin neresinde

Bu kadar kafa yormaya gerek yok. İki menajer ve bir yöneticiden kurulu transfer komitemizin önerdiği isimlerin kabul görmemesi üzerine tercih transfer yapmamaktan yana kullanıldı. O genç dinamik geleceğin aslanı çok değerli ismini bile hatırlamadığımız ve Beylerbeyispor’dan transfer edilip apar topar canımız ciğerimiz Pazarspor’u ligde tutması için Pazar’a kiralanan Messi görünümlü Şahin’i hiç saymıyoruz bile.

Kulüp Başkanı Metin Kalkavan transferin neresinde? Ne sağında ne solunda, herkes kendi yolunda. Muhabir53.com ailesi olarak sadece bir örnekle başkanın bu kulübe, taraftara ve camiaya bakış açısını özetlemek yeter.

Rizespor’un resmi sitesi www.caykurrizespor.org.tr de başkanın taraftarlara ve camiaya mesaj vermesi için ayrılan “Başkanın mesajı” köşesi var. Resmi sitenin yayına girdiği tarihten itibaren tek satır yazı yok. Köşede 11 Aralık 2013 tarihinden itibaren “Hazırlanıyor” ibaresi duruyor. Yani başkan taraftara tek bir satır mesaj verme gereği duymamış. 2 yıl 1 ay 231 gündür taraftara mesaj vermeyen başkandan taraftar transfer bekliyor.

“YAPMAYIN”

Son günlerin modası atma türkü bizden Rizespor camiasına gelsin:

Cumali gitti gelmez

Bu çileler tükenmez

TFF süre verse

Cumali geri dönmez

Kaynak: muhabir53.com