Emeği Geçen Herkesi Kutluyorum

Emeği Geçen Herkesi Kutluyorum
Rize Valisi Nurullah Çakır, “Ardeşen GSK’nın ilimizi Avrupa Kupalarında temsil edecek konuma gelmesinde emeği geçen herkesi kutluyor. Taraftarımıza içerde dışarıda salonu tıklım tıklım doldurduklarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardeşen GSK’nın Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde Kastamonu Araç Belediyesi ile Ardeşen’de oynadığı sezonun son müsabakasını izleyen Rize Valisi Nurullah Çakır, karşılaşma sonrası Ardeşen GSK ve Araç Belediyesi sporcuları ile teknik ekibi tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Çakır burada yaptığı açıklamada, “Ligin son maçındayız. Bundan sonra play-off’lar var. Ekibimiz ilk 4’ü garantiledi. Burada en büyük katkı tabii ki Ardeşenli hemşerilerimizindir. Hemşerilerimizi canı gönülden kutluyorum. Benim buradaki maçlara 2. veya 3. gelişim oldu. Bir keresinde de eşimle beraber antrenmanlarına gelmiştim. Her defasında hep sıcaklığını gördük. Ardeşenlilerin takımı sahiplenmesini gördük. Kulube sahip çıkışını gördük. Yöneticileriyle arkadaşlarla seyircisiyle takımı sahiplenmesini gördük.  Hentbol oynayan yavrularımızla güzel bir kaynaşma içerisinde oldular. İnşallah önümüzdeki yıllarda da böyle devam ederler. Ben başarılı olacaklarına inanıyorum ve kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

rize-valisi-nurullah-cakir-ardesen-gsknin-hentbol-macinda-1.jpg

Rizespor’un 5 yıldır başarıya hasret kaldığı bir ortamda Ardeşen GSK’nın ilk sezonunda böyle bir başarıyı yakalamasını ve Rize’yi Avrupa Kupalarında temsil etmesine bir adım kalmasını değerlendiren Vali Çakır, “İnşallah temennimiz Rize’nin futbolda da hentbolde de başarıya ulaşmasıdır. Ardeşen GSK’nın bizi Avrupa Kupalarında temsil edecek konuma gelmesi bizim en büyük gurur kaynağımız oldu. Ben, bu ekibin Avrupa Kupalarına katılacağına da yürekten inanıyorum. Futbolun evrensel bir dil, kaynaşmaya sağladığı katkı gibi evrensel tanıtım unsuru olduğunu hepimiz biliyoruz. Özellikle büyük organizasyonlar, başarılı olmuş takımlar, bireysel olarak öne çıkmış sporcular hepsi kentlerin, beldelerin, ilçelerin birer tanıtım unsuru, metaryelidir. Bu anlamda Ardeşen’in hentboldeki bu başarısı hem Ardeşen’in tanıtımına hem Rize’nin tanıtımına katkı sağladığı gibi Avrupa Kupalarında oynanacak maçlarda ülkemizin ve özellikle bölgemizin tanıtımına da büyük katkı yapacaktır.” diye konuştu.

Ardeşen taraftarını çoluk çocuk, kadın erkek, 7’den 70’e herkesi Ardeşen’e sahip çıktığından kutlayan ve onlara teşekkürlerini ileten Vali Çakır, Ardeşen taraftarı 7’den 70’e, çoluk çocuk, kadın erkek demeden içerde dışarıda takımına destek vererek onlara sahip çıktı. Bütün maçları tıklım tıklım doldulduklarından hatta deplasmandaki maçları da mekanları gibi doldurarak ev gibi oynadıkları için tıklım tıklım salonlar Ardeşen sedalarıyla inledi. Bu yönüyle de ben dışarıda olanları da kutluyorum içerde olanları da kutluyorum. Bir kez daha herkesi Ardeşen’e sahip çıktığından kutluyor ve çok teşekkür ediyorum onlara.” dedi.

rize-valisi-nurullah-cakir-ardesen-gsknin-hentbol-macinda-2.jpg

rize-valisi-nurullah-cakir-ardesen-gsknin-hentbol-macinda-3.jpg

rize-valisi-nurullah-cakir-ardesen-gsknin-hentbol-macinda-4.jpg

rize-valisi-nurullah-cakir-ardesen-gsknin-hentbol-macinda-5.jpg