Emenike gün sayıyor!

Emenike gün sayıyor!
Şampiyonluk sarhoşu Fenerbahçe transferde ilk icraatını gerçekleştiriyor!

Şampiyonluk sarhoşu Fenerbahçe transferde ilk icraatını gerçekleştiriyor! Karabükspor'un Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike için teklif yapan ve ardından futbolcu ile görüşmek için izin isteyen sarı-lacivertliler, bu transferde mutlu sona yaklaştı.

Yıldız futbolcunun menajeri Erdem Konyar ile İngiltere'de masaya oturan ve oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmek istemesiyle Karabükspor'a teklif götüren sarı-lacivertliler, Nijeryalı oyuncunun “Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynamak isterim” demesiyle rahatladı.

Hem futbolcu hem de menajeri Erdem Konyar'la masaya oturup prensip anlaşmasına varan sarı-lacivertlilerin Karabükspor'la yaptığı bonservis pazarlığı ise sürüyor. Ancak oyuncunun ısrarla Karabük'ten ayrılmak ve Fenerbahçe'de oynamak istemesini açıklaması sarı-lacivertli kulübün elini güçlendiriyor.

"EMENİKE İMZA ATMADI"

Emenike'nin, Nijerya'ya gitmeden önce Fenerbahçe'ye imza attığı yönündeki iddialara ise Karabükspor cephesinden yalanlama geldi.

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, editörümüz Hilmi Sever'e yaptığı açıklamada; “Emenike'nin bizimle 2013 yılına kadar sözleşmesi var ve başka bir kulübe imza atması kesinlikle söz konusu değil. Emenike kafa olarak Karabük'ten koptu, çok büyük bir ihtimalle önümüzdeki sezon Karabük'te olmayacak, biz de oyuncuyu satmak istiyoruz. Şu an için Fenerbahçe, Emenike'yi kadrosuna katmaya yakın gözüküyor ancak yarın başka bir kulüpten yüksek bir teklif gelirse iş değişir" ifadelerini kullandı.

İçgül ayrıca, Fenerbahçe ile Emenike konusunda daha önce görüştüklerini ancak anlaşma sağlanamadığını, sarı-lacivertli kulübün bir kaç gün içinde yeni teklifini yapabileceğini belirtti. Seyit İçgül, Emenike konusunun önümüzdeki hafta büyük olasılıkla netlik kazanacağını da sözlerine ekledi.

PARA + OYUNCU OLABİLİR

Emenike'nin 10 milyon Avro'luk bonservisi konusunda ise Nijeryalı oyuncunun son haftalarda çıkardığı huzursuzluk ve ayrılmak istemesini açıklamasından dolayı indirim yapılması bekleniyor. Ayrıca Karabükspor'un para + oyuncu önerisine de sıcak bakabileceği konuşuluyor.