EMİTT'te Rize'yi Tanıttık

EMİTT'te Rize'yi Tanıttık
Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, Rize'nin turizm potansiyelini en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, yaptığı açıklamada, 14. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarı'nın (EMİTT) 11-14 Şubat tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü Fuar alanında düzenlendiğini belirtti.

Fuara bu yıl da Rize adına ÇAYKUR başta olmak üzere seyahat acenteleri, otel ve işletmelerle birlikte katıldıklarını ifade eden Hocaoğlu, ''4 gün süren fuarın ilk 2 gününde seyahat acenteleri, tur operatörleri ile yoğun görüşmeler yapıldı. Son 2 günde ise vatandaşların ziyareti oldu. Bireysel ziyaretçiler de oldukça yoğun ilgi gösterdi'' dedi.

Hocaoğlu, Rize'nin turizm potansiyelini en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını, fuara katılımın beklentilerin üzerinde olduğunu ifade ederek, ''İlimizle ilgili hazırladığımız görsel ve yazılı materyalleri ziyaretçilere verdik. Standımızda ayrıca ilimizin doğasıyla ilgili sürekli görsel sunum yaptık. Yararlı ve güzel bir fuar oldu'' diye konuştu.

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/rize,-emitt-2010-fuarinda-13620.htm