Emniyet Müdürü Aksoy, Mahalle Muhtarları ile Toplantı Yaptı

Emniyet Müdürü Aksoy, Mahalle Muhtarları ile Toplantı Yaptı
Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, merkeze bağlı mahalle muhtarlarıyla tanışma ve kaynaşma amaçlı bir toplantı yaptı.

Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un daveti üzerine İl Emniyet Müdürlüğünde bir araya gelinen toplantıda, mahalle muhtarlarının davetlerini kabul ederek kendileriyle birlikte bulunmalarından dolayı muhtarlara teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Aksoy, burada yaptığı konuşmada, kendisini tanıttıktan sonra güvenlik ve trafik konularında Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmaları aktardı.

Öncelikli olarak trafik sorunuyla ilgili işe başladıklarını, Menderes Bulvarı, Valilik önü ve Meteler kavşağı arasında yoğun bir çalışma yaparak park yasağı uygulamasını titizlikle sürdürdüklerini belirten Aksoy, ilerleyen günlerde Cumhuriyet ve Atatürk Caddelerine yoğunlaşacaklarını ve bu bölgelerde de park yasağından taviz vermeyeceklerini kaydederek, “Şehrin güvenliğinin sağlanması konusunda hayati önem taşıyan Mobese kameraları konusunda İl Merkezinde 38 noktada hizmet veren 95 Mobese kamera sayımızı, şehrimizde daha aktif bir güvenlik alanı oluşturmak maksadıyla 7 Aralık Çarşamba günü itibariyle 50 noktada 131 Mobese kamerası olacak şekilde artırarak şehrimize en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Toplantıda Emniyet Müdürü Aksoy, ayrıca, il genelinde vatandaşların güvenliğinin sağlanması konusunda yapılan diğer çalışmalar hakkında da muhtarlara bilgi verdi.

Mahalle muhtarları ise Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un nazik davetinden dolayı Aksoy’a teşekkür ederek, görüşlerini aktardı.

İl Emniyet Müdür Yardımcılarının da katıldığı toplantı sonunda ise muhtarlara ikram yapılarak, samimi bir ortamda sohbet edildi.

rize-il-emniyet-muduru-sadettin-aksoy,-merkeze-bagli-mahalle-muhtarlariyla-tanisma-ve-kaynasma-amacli-bir-toplanti-yapti-(2).jpgrize-il-emniyet-muduru-sadettin-aksoy,-merkeze-bagli-mahalle-muhtarlariyla-tanisma-ve-kaynasma-amacli-bir-toplanti-yapti-(3).jpgrize-il-emniyet-muduru-sadettin-aksoy,-merkeze-bagli-mahalle-muhtarlariyla-tanisma-ve-kaynasma-amacli-bir-toplanti-yapti-(1).jpgrize-il-emniyet-muduru-sadettin-aksoy,-merkeze-bagli-mahalle-muhtarlariyla-tanisma-ve-kaynasma-amacli-bir-toplanti-yapti-(4).jpg