Emniyet Müdürü Aksoy'dan Vali Bektaş'a Ziyaret

Emniyet Müdürü Aksoy'dan Vali Bektaş'a Ziyaret
Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Polis Teşkilatının 172.kuruluş yıldönümü nedeniyle personeli ile birlikte Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Aksoy, ziyaret esnasında yaptığı değerlendirmede; 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü nedeniyle şube müdürleri ve polis memurları ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini belirterek, kendilerini kabul ettiği için Vali Bektaş’a teşekkür etti.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ta İl Emniyet Müdürü Aksoy, nezdinde bütün polis teşkilatının 10 Nisan Polis Gününü kutlayarak “Rize’yi daha da huzurlu bir kent hale getirmek için 7 gün 24 saat üstün sorumluluk bilinci içerisinde fedakarca hizmet eden, Rize İl Emniyet Müdürlüğünün her kademesinde yer alan tüm çalışma arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu kutlu mücadelede bugüne kadar hayatını çekinmeksizin feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de minnettarlığımı ifade etmek istiyorum” dedi.

rize-il-emniyet-muduru-sadettin-aksoy,-polis-teskilatinin-172.kurulus-yildonumu-nedeniyle-personeli-ile-birlikte-rize-valisi-erdogan-bektas’i-makaminda-ziyaret-etti-1.jpgrize-il-emniyet-muduru-sadettin-aksoy,-polis-teskilatinin-172.kurulus-yildonumu-nedeniyle-personeli-ile-birlikte-rize-valisi-erdogan-bektas’i-makaminda-ziyaret-etti-2.jpg