Emniyet Müdürü Çakıcı'dan Ak Parti Rize İl Başkanı Avcı'ya Veda Ziyareti

Emniyet Müdürü Çakıcı'dan Ak Parti Rize İl Başkanı Avcı'ya Veda Ziyareti
Rize'nin Adem Babası Yeni Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Rize İl Emniyet Müdürü olarak Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı'ya veda ziyaretinde bulundu.

Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanan Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı'ya veda ziyaretinde bulundu. Ziyarete Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı İshak Alim, Gençlik Kolları İl Başkanı Abdullah Oğuz Hut ve İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Türüt de katıldı.

Çakıcı'nın Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanmasının tüm hemşehrileri gibi kendilerini de gururlandırdığını ve mutlu ettiğini ifade eden Avcı, Rize'de büyük bir özveri ve azimle çalışan ve Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına getirilen İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı'nın bu görevinde de başarılı olacağına inandıklarına vurgu yaptıktan sonra Çakıcı'ya atandı görev dolayısıyla hayırlı olsun dileğinde bulundu ve kendisini tebrik etti.

adem-cakicidan-ak-parti-rize-il-baskani-muhammed-avciya-veda-ziyareti.jpg

İl Emniyet Müdürü Çakıcı ise Rize'de görev yaptığı bölümde desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluşlarla Rize halkına bir kez daha teşekkür ederek, yarın Rize'den ayrılacak olması nedeniyle Rizeliler'den helallik istedi. 

adem-cakici-ile-muhammed-avci.jpg