Emniyet Müdürü Türesin okul çevrelerinde denetimde bulundu

Emniyet Müdürü Türesin okul çevrelerinde denetimde bulundu
Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte kentte okul çevrelerinde güvenliğin sağlanması için alınan tedbirleri yerinde denetledi.

Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, beraberinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, Asayiş Şube Müdürü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü ile kent merkezindeki TOBB İlköğretim Okulu, Hasan Kemal Yardımcı Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi ve Ali Metin Kazancı Lisesi çevresinde alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Emniyet Müdürü Türesin, okul çevresindeki esnaflarla da bir araya gelerek okul çevresinde yaşanabilecek sorunlara ilişkin esnaflarla görüşmeler gerçekleştirdi.

Türesin, öğrencilerin huzur ve güven içinde eğitim alabilmeleri için tedbirlerin aralıksız bir şekilde devam edeceğini söyledi.

rize-il-emniyet-muduru-murat-turesin-okullar-bolgesindeli-calismalari-denetledi-esnaflarla-gorustu-1.jpg

rize-il-emniyet-muduru-murat-turesin-okullar-bolgesindeli-calismalari-denetledi-esnaflarla-gorustu-3.jpg

rize-il-emniyet-muduru-murat-turesin-okullar-bolgesindeli-calismalari-denetledi-esnaflarla-gorustu-2.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum