Emniyet Müdürüne Rambo tokadı

Emniyet Müdürüne Rambo tokadı
Yediği tokatla sarsılan Emniyet Müdürü Bilsen, olgunluğunu koruyarak, şahsa karşı müdahalede bulunmadı.

Erzurum'da geçen yıl 2 polisi bıçaklayan ve akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen şahıs, cadde ortasında onlarca polisin gözü önünde Yakutiye İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Bilsen'e tokat attı. Yediği tokatla sarsılan Emniyet Müdürü Bilsen, olgunluğunu koruyarak, şahsa karşı müdahalede bulunmadı.

Akli dengesi bozuk bir kişinin çevreyi rahatsız ettiği yönünde Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat hattına yapılan ihbar üzerine Yenikapı Mahallesi'ne giden Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Erzurum'da 'Rambo' lakabıyla tanınan ve geçtiğimiz yıl 2 polis memurunu bıçaklayan Burhanettin Narin'i (36) karşısında buldu. Rambo Burhanettin'in sabıkası nedeniyle bölge, iki otobüs dolusu Çevik Kuvvet polisi tarafından sarıldı.

Polisin, uyku ilaçlarının atıldığı soğuk içecekler verdiği Rambo Burhanettin'i sakinleştirmek için Yakutiye İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Bilsen de devreye girdi. Yaklaşık 90 polisin bir anda etrafını çevirmesi üzerine saldırganlaşan Narin, elindeki bardağı fırlatıp kendisini sakinleştirmeye çalışan Yakutiye İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Bilsen'e sert bir tokat attı. Polis memurlarının ve çevredeki vatandaşların gözü önünde tokat yiyen Emniyet Müdürü Bilsen soğukkanlı tavrını sürdürerek saldırgana karşı sert bir tavır sergilemedi.

Bir süre daha kaldırımda oturan Rambo Burhanettin, ayağa kalkıp, birkaç adım attıktan sonra ilacın etkisiyle yere yığıldı. Burhanettin Narin, 112 Acil Servis ambulansıyla götürüldüğü Palandöken Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı