Emre Belözoğlu Tekrar Fenerbahçe'de

Emre Belözoğlu Tekrar Fenerbahçe'de
Fenerbahçe Atletico Madrid'den eski oyuncusu Emre Belözoğlu'nu kadrosuna kattı.

Fenerbahçe, Atletico Madrid'den eski oyuncusu Emre Belözoğlu'nu kadrosuna kattı. Atletico Madrid'e bedelsiz giden Emre, yine bedelsiz bir şekilde Fenerbahçe'ye döndü.

Cuma günü Türkiye'ye gelmesi beklenen Emre'nin 2.5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Atletico Madrid'le Avrupa Ligi'nde de forma giyen yıldız oyuncu, Fenerbahçe'nin Avrupa'daki maçlarında forma giyemeyecek.


YARIM SEZON ATLETICO MADRİD'TE OYNADI

Geçtiğimiz sezonun sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bittikten sonra İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'e bedelsiz olarak transfer olan milli futbolcu, eski kulübüne dönmeyi kabul etti.

İspanyol ekibinde istediği forma şansını yakalayamayan 32 yaşındaki orta saha sarı-lacivertlilere katılırken, Fenerbahçe'nin cuma günü Montpellier'nin yıldızı Younes Belhanda'nın transferini de açıklayarak ocak ayı transfer sezonunu bu iki transferle kapatacağı öğrenildi. Emre Belözoğlu Atletico Madrid'de UEFA Avrupa Ligi kadrosuna kayıtlı olduğundan, sarı-lacivertlilerin bu arenada yapacak olduğu mücadelelerde forma giyemeyecek.

YÖNETİM BELHANDA'YA GİTTİ

Sarı-Lacivertliler'in transfer atağı Emre Belözoğlu ile sınırlı değil. Kulüp kaynaklarına göre, yönetimin hukuk işleri sorumlusu Şekip Mosturoğlu ve idari menacer Hasan Çetinkaya, Belhanda'ya imzayı attırıp Türkiye'ye getirmek için Fransa'ya gitti.