En Güzel Doğum Günü Sürprizi Muhiku’yla Yapılır!

En Güzel Doğum Günü Sürprizi Muhiku’yla Yapılır!
Sevdiklerimizin dünyaya gelişini kutlamak kadar güzel bir his yok! Hayatımızda oldukları için ne kadar mutlu olduğumuzu gösterebileceğimiz hediyelerle yüzlerini güldürmek ise hem biz hem de onlar için en neşeli anların arasında geliyor.

Doğum günü hediyeleri konusunda ismini tüm Türkiye’ye duyurmayı başaran Muhiku, her tarza uyacak farklı hediye kutusu konseptleriyle bugüne kadar binlerce insanı mutlu etti. Erkekler için günlük yaşantılarını kolaylaştıracak, kadınlar için bulundukları ortama renk katacak ürünleri bir araya getirerek üzerine düşünülmüş hediye kutuları tasarlayan şirket online mağazasına Kendi Kutunu Yap sayfasını da ekleyerek kullanıcılarının hiçbir sınırlama olmaksızın istedikleri hediyeleri tasarlayabilmesini amaçlıyor. Bu özellik sayesinde her geçen gün yeni ürünlerin kendine yer bulduğu sayfada en beğendiğiniz içerikleri kişiye özel olacak şekilde birleştirebiliyorsunuz.

Az vaktiniz varsa ya da tecrübeli Muhiku ekibinin uzmanlığına güvenerek seçim yapmak istiyorsanız Erkeğe Doğum Günü Hediye Kutusu’nu erkek arkadaşlarınız için tercih edebilirsiniz. Özel kutusunda anahtarlık ve tükenmez kalem, fındıklı Belçika çikolatası, Pierre Cardin çorap, sağlıksız pet şişelerin yerine kullanılabilecek uzun ömürlü cam su şişesiyle bu kutu, ağabeyinize ya da erkek arkadaşınıza alabileceğiniz ideal doğum günü hediyelerinden biri.

Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu ise kadınlara tercih edilebilecek seçeneklerden biri. Annenize, en yakın kız arkadaşınıza, ablanıza ya da öğretmeninize armağan edebileceğiniz kutunun içinde iki adet bambu tabaklı seramik Türk kahvesi fincan takımı, kahve kokulu mum, beyaz fotoğraf çerçevesi, saksılı fesleğen yetiştirme deneyimi yer alıyor. Çok satan doğum günü hediyelerinden biri olan bu kutu, özellikle evde fesleğen yetiştirmenize imkan sunan deneyim kitiyle ve çok şık fincan takımıyla dikkat çekiyor.

Sevgilinizi Romantik Hediyelerle Mutlu Edin

Sevgiliye doğum günü hediyesi alırken farklılık yaratmak isteyenler için piyasadaki seçeneklerin az olduğunu söyleyebiliriz. Yıl dönümü ya da Sevgililer Günü gibi özel günlerde kırmızı güller ya da ayıcık almak son anda günü kurtarmak için değerlendirilebilecek klişe hediyeler olarak kabul edilebilir fakat doğum gününde bu tarz basit hediyelerden uzak durmakta fayda var.

Sevgiliye hediye kutuları arasında yer alan Kahve Keyfi Hediye Kutusu, hem kız arkadaşa hem de erkek arkadaşa armağan edilebilecek ürünlere sahip. Kahveyi seven sevgilinize içerisinde 4 farklı tütsü, portakal ve tarçınlı sabun, kahve aromalı mum, 50 gram El Salvador ve 50 gram Etiyopya kahvesi bulunan bu kutuyu hediye edebilirsiniz. Birlikte farklı ülkelerin lezzetlerini tadarken güzel bir film açabilir, yaktığınız tütsülerin enfes kokusuyla rahatlayabilir ve huzurla vakit geçirebilirsiniz.

Erkeklerin uzun yıllar boyunca kullanabileceği 3 ürünü farklı lezzetlerle harmanlayan Erkeğe Ofis Hediyesi Kutusu’nu tercih ederek sevgilinize unutulmaz anlar yaşatabilirsiniz. Mat tasarımlı kupası, siyah çerçevesi ve kutulu tükenmez kalemiyle evde ya da iş yerinde severek kullanacağı ürünlerin Brezilya kahvesi ve Belçika çikolatasıyla lezzetlendirildiği bu kutu, 100 TL altı hediye önerileri arasında sıklıkla karşımıza çıkıyor. Bütçe konusunda biraz daha açılmaya hazırsanız bu kutuya anahtarlık ve french press de ekleyebilirsiniz. Bu seçenekleri kutunun alt bölümünde uyumlu ürünlerin arasında bulabilirsiniz.

thumbnail_olay53.jpg

Hediye Seçiminde Neden Muhiku’yu Tercih Etmelisiniz?

2018’de kurulduğundan bu yana binlerce insanın hayatına dokunmayı başaran Muhiku, hediye alanında her geçen gün arttırdığı ürün çeşitliliğiyle bizi harika alternatiflerle buluşturuyor. Son dönemlerde artık sevdiklerinize layık hediyeler bulmakta zorlanıyorsanız Muhiku’ya şans verebilirsiniz. Peki Muhiku’yu rakiplerinden ya da alışılagelmiş hediyelerden ayıran özellikler neler?

  1. Uygun fiyatlı hediyeler: Günümüz şartlarında 100 TL altında bulduğumuz hediyeler genellikle bizim içimize sinmediği gibi karşı tarafı heyecanlandırmak konusunda da yetersiz kalıyor. Muhiku ise kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla bir araya getirerek kusursuz hediyenin tanımını yapıyor.
  2. Bir kutuda pek çok hediye: Konsept hediye kutusu seçeneklerinde insanları mutlu edecek, birbiriyle uyumlu ürünleri aynı kutuda toplayan şirket bu sayede karşı tarafın heyecanını da katlamış oluyor.
  3. Deneyim odaklı: Satın aldığımız ya da bize gelen hediyelerin birçoğu hızlıca tüketilebilen ya da ömrümüz boyunca çok az kullanabileceğimiz türden. Böyle bir ikilemde kalmak yerine Muhiku, uzun süreler boyunca keyifle kullanılabilecek ürünleri deneyimlerle harmanlıyor. Yani bir yandan Honduras’a ait filtre kahveyi harika tasarımlı bir kupada deneyimlerken bir yandan da misler gibi kokan tütsünüzü yakabiliyorsunuz.
  4. Aynı gün teslim hediye seçenekleri: İstanbul için sipariş verdiğinizde 69 TL’nin üzerindeki tüm alışverişleriniz ücretsiz olarak aynı gün ya da ertesi gün özel kuryeyle teslim ediliyor.
  5. Tüm Türkiye’ye ücretsiz kargo: Gönderiniz İstanbul dışında bir şehre gidecekse yine 69 TL’nin üzerindeki harcamalarınızda hiçbir gönderim ücreti ödemiyorsunuz.
  6. Koşulsuz iade: Kullanıcı dostu Muhiku, kutunuzdan memnun kalmadığınız takdirde size koşulsuz iade hakkı sunuyor. Aynı zamanda kutudan çıkan ürünlerde bir sorun olması durumunda da çok kısa bir süre içerisinde sizin talebiniz doğrultusunda telafisini gerçekleştiriyor.

Yaratıcı ve ilginç hediyeler arıyorsanız sevdiklerinize -hatta kendinize- Muhiku’dan deneyim odaklı harika bir kutu satın alabilirsiniz.

Muhiku’yu ziyaret etmek için : https://muhiku.com/