En İyi Baba Benim Babam Diyenlere Hediye Önerileri

En İyi Baba Benim Babam Diyenlere Hediye Önerileri
Herkes için en iyi baba, kendi babasıdır.

Herkes için en iyi baba, kendi babasıdır. Sizi her zaman sarıp sarmalayan, hayatınızın en önemli dönemeçlerinde elinizi tutan ve hayatınız boyunca da elinden geldiğince yanınızda olacağına inandığınız bir babanız varsa babalar günü için ona bu duygularınızı ifade edecek bir hediye alabilirsiniz. İşte en iyi baba benim babam diyenler için farklı hediye fikirleri.

1) Oscar ödülü

Hem esprili hem de güzel bir hediye olan Oscar ödülü ile babanıza tüm zamanların en iyi babası ödülünü kendi ellerinizle takdim edebilirsiniz. Bu hediyeyi verirken özel bir seromoni de planlarsanız harika olacaktır.

thumbnail_73144-oscar-odulu.jpg

2) Masaüstü Dikdörtgen Granit Taş - Babalar Günü

Onunla birlikte geçirdiğiniz en güzel günlerinize ait fotoğraflarınızı bastırabileceğiniz dikdörtgen granit taş harika bir hediye olabilir. Bu hediyeyi iş yerinde ya da odasında saklayacak ve her baktığında sizinle geçirdiği güzel anıları tekrar tekrar hatırlayacak.

thumbnail_73144-granit-tas-(1).jpg
3) İsme Özel Termos Bardak

Babanız hem iş yerinde hem de her gittiği yerde elinden kahvesini düşürmüyorsa ona özel bir termos bardak almaya ne dersiniz? Böylece hem kahvesi uzun süre sıcak kalacak hem de üzerinde ismi yazan bu termosla herkese hava atabilecek.

thumbnail_73144-termos-bardak.jpg

4) Fotoğraf Baskılı Masaüstü Dikdörtgen Granit Taş – Baba

Babanızın ofisinde onun ne kadar iyi bir baba olduğunu gösteren bir gösterge olsun istemez miydiniz? Üzerine fotoğrafınızın ve dünyanın en iyi babası yazısının yer aldığı bir granit taş ile onu çok mutlu edebilirsiniz.

5) Dilinden düşürmediği hobisi ile ilgili hediyeler

Babanızın hiç dilinden düşürmediği ve yapmaktan da büyük zevk aldığı hobisi varsa bu hobiye yönelik bir hediye onu çok mutlu edecektir. Onun sizi desteklediği kadar sizin de onu desteklediğini bilmesi için ona bu tarz bir hediye alabilirsiniz. Bu bir tenis raketi, koşu ayakkabısı ya da spor salonu üyeliği olabilir.

thumbnail_73144-resimli-granit-tas.jpg

6) Babanızın süper kahraman karikatürü

Babanız sizin için bir süper kahramansa onu en sevdiğiniz süper kahramana dönüşterecek bir karikatür yaptırabilirsiniz. Bu hem eğlenceli hem de altında anlam barındıran hediyeyi farklı şekillerde yaptırabilirsiniz. Tablo, saat ya da kupa şeklinde olabilecek bu hediye babanızla gurur duyduğunuzu bir kez daha gösterecek.

thumbnail_73144-super-kahraman-karikatur.jpg