En uygun Fiyata İngiltere Premier Ligi

En uygun Fiyata İngiltere Premier Ligi
Ülkemizde spor denildiğinde akla ilk olarak futbol geliyor. Bu doğrultuda birçok kişi sürekli olarak futbolu takip ederken futbolu yalnızca ülkemiz ile sınırlandırmıyor.

Birçok otoriteye göre dünyanın en iyi ve en çekişmeli ligi olan İngiltere Premier Lig, dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Birçok özel kanal İngiltere Ligi’nin maçlarının yayın hakkını almak için birbiriyle yarışırken bunun için çok yüksek bedeller ödenebiliyor. Bu aşamada kişiler kendileri için en uygun fiyatlarda olan uydu alıcıları ile birlikte bu kanalları satın alıyorlar. Sonrasında da bu lig rahatlıkla televizyonlardan canlı olarak izlenmeye başlanıyor.

D-Smart tarafından sunulan İngiltere Premier Lig paketi sayesinde kişiler maçları canlı olarak izleme şansı bulurken ligin her anını rahatlıkla takip edip kendi yorumları ile birlikte maçları takip ediyorlar. D-Smart ile İngiltere Premier Lig arasında yapılan görüşmeler sonrasında 3 yıllık bir anlaşma sağlanırken D-Smart üyeleri 3 yıl boyunca bu muhteşem ligi D-Smart üzerinden izleme şansı elde ediyorlar. Bu kampanyanın şartları üyeler için son derece avantajlıyken ödemelerde sunulan düşük fiyatlar ve ödeme kolaylıkları ile birlikte en iyi şekilde abonelikler gerçekleşiyor. Bu aşamada başvuruların yapılmasından çok kısa bir süre sonra kurulum işlemleri için ekipler adreslerde oluyorlar.

Bu aşamada kişiler bu paketi eğer 24 ay taahhütlü olarak alırlarsa çok uygun fiyatlardan satın alma şansları oluyor. Eğer İngiltere Premier Lig izlemek isteyen kişiler varsa bu kişiler 3 yıl boyunca D-Smart ekranlarında bu ligi seyretme imkânları olduğundan rahatlıkla 24 ay boyunca sürecek bir taahhüt verebiliyorlar. Böylece de kişiler çok uygun fiyatlarla karşı karşıya kalabiliyorlar. Bu aşamada tek bir aylık ödeme için 29 TL ücret talep ediliyor. Bu ücret İngiltere Premier Ligi’ni içeren minimum paketin ücreti olarak kişilere sunuluyor. Buna ek olarak paketlerini Mega paket yapmak isteyen kişiler aylık 45 TL ödeyerek paketi satın alabiliyor. Her iki kampanya kapsamında da tüm kanallar ilk 1 ay için hediye oluyor. Böylece kişiler tüm kanalları belirli bir süre takip edip kendileri için uygun olanlara karar veriyorlar.

Faturalarında kişilerin fiyatlarının artması mümkün olmazken ay sonlarına hiçbir sürpriz yaşamadan aynı fiyattan ödemelerini gerçekleştiriyorlar. Kişilerin yaptıkları başvurular sonrasında gerçekleşen kurulum ve aktivasyon işlemlerinde üyelerden kesinlikle bir ücret talebinde bulunulmuyor. Buna ek olarak eğer kişiler daha öncesinde farklı bir platform üzerinde üyelikleri bulunuyorsa ve belirli bir cayma bedeli söz konusu ise bu bedel de belirli bir seviyeye kadar D-Smart tarafından ödeniyor. Böylece kişiler hiçbir sorun yaşamadan D-Smart üyeliklerini gerçekleştirerek İngiltere Premier Lig izlemeye başlıyor. Tüm bu ayrıcalıklar d-smart ile birlikte izleyicilere sunuluyor.

Bu paket bünyesinde sunulan kanalların çoğu HD olarak yayınlanmaktadır. Bu doğrultuda kişiler maçları HD kalitesinde takip edebilirken ekstra bir ücret ödemek zorunda da kalmazlar. Başvuru için de genel olarak kişiler internet sitelerini tercih etmektedir. Abonelik işlemlerimde yardımcı olan internet sitelerine giren kişiler burada kendilerinden talep edilen kişisel bilgileri doğru bir biçimde girdikten ve sonrasında paket seçimlerini yaptıktan sonra üyelikleri için başvurularını tamamlarlar. Birkaç gün içerisinde ekipler çalışmalarını gerçekleştirerek yapılması gereken tüm işlemleri gerçekleştireceklerdir. Eğer herhangi bir sorun olursa kişiler müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek gerekli tüm adımları atabilir. Bu sayede kişiler D-Smart üyesi olurken herhangi bir sorun yaşanmadığı takdirde taahhüt sürelerini tamamlayarak uygun fiyattan kanalları takip etme imkânı bulurlar.