En yeni teknoloji ürünleri

En yeni teknoloji ürünleri
11 saat kesintisiz çalışan netbook, tek tuşla videoları internete yükleyen kamera...vs

Toshiba'dan 10.1 inçlik iki yeni netbook: Mini NB300 ve NB305. İkisi de, altı hücreli pille yaklaşık 11 saat çalışabiliyor. Üç boyutlu kapak tasarımıyla dikkat çeken NB305 iki renk seçeneğine sahip; kar beyazı ve kahverengi. NB300 ise bütçesini daha bilinçli kullananlar için tasarlanmış. Bu yeni netbook'larda, düşme veya çarpma halinde bilgisayarın hafızasını park pozisyonuna çekerek sabit diski koruyan özel sensörler var. 'Eko' özelliği ise güç tüketimini azaltıyor. 

Herkes profesyonel fotoğrafçı olacak

Olympus E-PL1 sayesinde dijital fotoğraf makinelerinde profesyonellerin tercihi olan SLR'lere geçiş yapabilirsiniz. İşte makinenin özellikleri: Altı sanal filtre, HD video çekimi, sık karşılaşılan sahneleri otomatik algılayan i-Auto, renkleri artırmak için i-Enhance, net cilt görüntüsü için e-Portrait, 12.3 megapiksellik sensör, 2.7 inçlik LCD ekranı, 19 sahne modu, 25 çekim modu. Ayrıca sualtı çekimleri için özel kasası da var. Renk seçenekleri ise siyah, beyaz, şampanya ve kırmızı. 

Dizüstünde üç boyutlu ses

Logitech laptop hoparlörü Z205, iki sürücüsü, bir yerleşik amplifikatörü ve akustik ayarlı kasasıyla stereo ses kalitesini netbook'lara taşıdı. Dahili USB kablosuyla bilgisayara takılabiliyor ve ekstra güç kaynağına ihtiyaç duymuyor. Hoparlör 35 mm kalınlığında ve 63.5 mm uzunluğunda. 

Videoları tek tuşla internete yükleyin

Samsung'un yeni kamerası SMX-C20 ile çektiğiniz videoları anında internete yükleyebilirsiniz. Bunu, bilgisayara bağlandığında direkt çalışan One Touch Sharing özelliği ve kameranın üzerindeki özel düğmeyle yapıyorsunuz. SMX-C20 altı saatlik kayıt yapabiliyor, pili 160 dakika çalışıyor. USB çıkışıyla şarj edilebiliyor. 196 gr. ağırlığındaki kamera, 2.7 inçlik LCD ekrana sahip. Siyah ve kırmızı renk seçenekleri var.