Endonezya Büyükelçisi Iqbal, Rize Belediye Başkanı Metin’i Ziyaret Etti

Endonezya Büyükelçisi Iqbal, Rize Belediye Başkanı Metin’i Ziyaret Etti
​Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Endonezya Büyükelçisi Lalu Muhamad Iqbal’ı konuk etti.

Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Lalu Muhammad Iqbal, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Rize’de Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Büyükelçi Iqbal, başkanlık makamında Başkan Rahmi Metin ile bir süre sohbet etti.

Büyükelçi Lalu Muhammad Iqbal’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Metin, ziyarette ülkeler arası ilişkiler ve her iki ülkede yetişen iki küçük yapraktan elde edilen beyaz çayın sıcaklık ve toprak özelliklerinden karşılıklı bahsedilerek, Büyükelçi Iqbal’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Büyükelçi Lalu Muhammad Iqbal ise ilimizde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Başkan Rahmi Metin’e teşekkürlerini iletti. Ziyaret hediye takdimi ile sona erdirildi.

-rize-belediye-baskani-rahmi-metin,-endonezya-buyukelcisi-lalu-muhamad-iqbal’i-konuk-etti-(1).jpg-rize-belediye-baskani-rahmi-metin,-endonezya-buyukelcisi-lalu-muhamad-iqbal’i-konuk-etti-(2).jpg-rize-belediye-baskani-rahmi-metin,-endonezya-buyukelcisi-lalu-muhamad-iqbal’i-konuk-etti-(3).jpg-rize-belediye-baskani-rahmi-metin,-endonezya-buyukelcisi-lalu-muhamad-iqbal’i-konuk-etti-(4).jpg-rize-belediye-baskani-rahmi-metin,-endonezya-buyukelcisi-lalu-muhamad-iqbal’i-konuk-etti-(5).jpg-rize-belediye-baskani-rahmi-metin,-endonezya-buyukelcisi-lalu-muhamad-iqbal’i-konuk-etti-(6).jpg-rize-belediye-baskani-rahmi-metin,-endonezya-buyukelcisi-lalu-muhamad-iqbal’i-konuk-etti-(7).jpg