Eneramo İmzaya Geliyor

Eneramo İmzaya Geliyor
Eneramo ile ön protokol imzalandı ve golcü futbolcu haftaya Karadeniz takımına imzayı atacak...

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın Sivasspor'dan öğrencisi olan ve Yeşil Mavililerin talip olduğu Sivasspor'un eski golcüsü Michael Eneramo, Trabzonspor ile anlaştı. Trabzonspor, Nijerya'da tatilde olan Eneramo ile ön protokol sözleşmesi imzaladı, önümüzdeki hafta içi ise resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Bordo-mavililerin prensip anlaşmasına vardığı Sivasspor'un eski golcüsü Michael Eneramo, gelecek hafta resmi sözleşmeye imza atıp, takımın Isparta Davraz'daki kampına katılacak

Halil Altıntop'un sözleşmesini feshederek forvet hattına bir takviye daha yapacağının sinyalini veren Trabzonspor, prensipte anlaşmaya vardığı Michael Eneramo'nun transferini noktaladı. Sivasspor ile sözleşmesi bittikten sonra Karadeniz ekibi için birçok teklifi geri çeviren Nijeryalı golcünün, önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelip resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. 15 gündür Nijerya'da tatil yapan Eneramo, kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra kampa katılacak.

KAP'A BiLDiRiLECEK

Sivasspor formasıyla son iki sezonu 11'er golle tamamlayan 28 yaşındaki futbolcu konusunda pazartesi günü görüşmelere başlandığına dair Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama gönderileceği dile getirildi.

Futbol genel direktörü Ünal Karaman ile önceki gün bir görüşme yapan ve Trabzonspor'a gelmek için sabırsızlandığını vurgulayan Michael Eneramo'nun, Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Ç.Rizespor ve MP Antalyaspor'dan gelen teklifleri geri çevirdiği ifade edildi.