Engelliler Derneği İle İftar Buluşması

Engelliler Derneği İle İftar Buluşması
Rize Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Gönül sofrası, binlerce kişinin buluşma noktası oldu.

Rize Belediyesi'nin dağıttığı yemeklerle Kur’an-ı Kerim ve Vaiz eşliğinde Oruç’larını açan vatandaşlar, Ramazan’ın Yirminci gününde de oruçlarını Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Gençlik kolu teşkilatı, Engelliler derneği ve Rize Kent Konseyi ile hep birlikte açtı. Kültürpark Taç ve Altın Salon da yaklaşık 1500 kişi oruç açmanın manevi hazzını yaşadı.

023.20140718104327.jpg

Sahil dolgu alanı üzerinde Lokanta ortamında verilen kaliteli hizmetle ev yemeklerini aratmayacak şekilde hazırlanan 20. Gün’ün iftar’ında, AK Parti Gençlik kolu teşkilatı, Engelliler derneği ve Rize Kent Konseyi Rize halkıyla birlikte orucunu açtı.

01.20140718104433.jpg

Başkan Kasap, Binlerce  Gönül’le  Soframızda Buluştuk, İftar Yemeklerinde Rize’li hemşehrilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Prof Dr. Reşat Kasap, herkesin tabağına yemek doldurdu, sohbet etti ve İftar’ını Engelliler derneği misafirleri ile birlikte açtı.

sa.20140718104507.jpg

Gönül sofrasından Tüm hemşehrilerine yaptığı açıklama da ise Başkan Kasap, şu ifadeleri kullandı; Kültürpark’ta düzenlenen iftar programlarına fırsatım olduğu an sizlerle birlikte oluyorum. Ramazan ayımızın 20.orucunu Engelliler Derneğimiz, Kent Konseyi, AK Partinin gençleri ve Halkımızla açacağız. Binlerce insan Gönül soframıza konuk oldu. Sonuna doğru adım adım ilerlerken bizlerle birlikte olacak tüm Gönül’lerle Ramazan ayını tamamlayıp Bayram sevincini de Allah nasib ederse hep birlikte yaşamak istiyoruz dedi.