Enkaz Altındaki Hatayspor’un Rizeli sportif direktörü Taner Savut'a Ulaşılamıyor!

Enkaz Altındaki Hatayspor’un Rizeli sportif direktörü Taner Savut'a Ulaşılamıyor!
Kahramanmaraş merkezli Hatay’da meydana gelen depremde enkaz altında kalan Atakaş Hatayspor’un Rizeli sportif direktörü Taner Savut’a henüz ulaşılamadı.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetli depremlerde en çok hasar alan bölgelerden biri olan Hatay'da Atakaş Hatayspor sportif direktörü Rizeli Taner Savut halen enkaz altında.

Hatayspor futbolcuları Rizeli Burak Öksüz, Kerem Alıcı ve Onur Ergün’ün yanı sıra teknik heyetten Ekrem Ekşioğlu ve Osman Ateş ilk gün enkazdan çıkarılırken takımın sportif direktörü Rize’nin Derepazarı ilçesinden Taner Savut ile futbolcu Cristian Atsu’ya ulaşılmamıştı. Kerem Alıcı dün gece saat 23.00’te sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Atsu ile Taner Savut’un enkaz altında olduğunu paylaşmıştı.

Ancak Hatayspor yöneticisi Mustafa Özat sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, “Christian Atsu, yaralı olarak çıkarıldı. Sportif direktörümüz Taner Savut ise maalesef hala enkaz altında” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum