Enkaz Altından 261. Saatte Çıkarılan Mustafa Avcı, Rize’de 3 Yıl Görev Yapmış

Enkaz Altından 261. Saatte Çıkarılan Mustafa Avcı, Rize’de 3 Yıl Görev Yapmış
Hatay'ın merkez Antakya ilçesindeki binanın enkazından depremin 261. saatinde sağ çıkarılan 34 yaşındaki Mustafa Avcı’nın 3 yıl Rize’de görev yaptığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin 11. gününde Hatay'ın merkez Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi'ndeki özel hastanenin enkazından 26 yaşındaki Mehmet Ali Şakiroğlu ile 34 yaşındaki Mustafa Avcı, depremin 261. saatinde sağ çıkarıldı. Hatay’ın Reyhanlı ilçesinden olan Mustafa Avcı’nın laboratuvar teknisyeni olduğu ve 2018-2021 yılları arasında Rize Devlet Hastanesinde çalıştığı öğrenildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremin 261’inci saatinde çıkarılan Mustafa Avcı’nın yakını ile telefon görüşmesi yaptığı anın görüntüsünü paylaştı.

Hatay Sahra Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Mustafa Avcı, bir görevlinin yardımıyla kardeşiyle telefonla konuştu.

Kardeşine ailesini soran Avcı, "Hepsi kurtuldu mu, Nazlı? Birazcık da olsa seslerini duyayım." dedi.

Kendisini kurtaran ve telefonla kardeşiyle görüştüren ekiplere teşekkür eden Avcı, daha sonra Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

mustafa-avci-hatay.jpgmustafa-avci.jpgmustafa-avci-depremin-261-saatinde-enkaz-altindan-cikarildi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum