Ensar Vakfı Rize Şubesi'nden Kutsal Topraklara Yolculuk

Ensar Vakfı Rize Şubesi'nden Kutsal Topraklara Yolculuk
Ensar Vakfı Rize Şubesi, bünyesinde çalışan personeller ile çeşitli alanlarda başarı gösteren öğrencileri Umre’ye gönderdi.

Peygamber Efendimiz’e yazdığı mektupla Umre ile ödüllendirilen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Matematik Bölümü öğrencisi Meryem Akar, Münazara Yarışmasında dereceye giren öğrencilerle birlikte idari ve hizmet alanında çalışan personeller, Ensar Vakfı Rize Şubesi tarafından Umre’ye gönderildi.

15 kişilik kafile Trabzon-İstanbul ve İstanbul-Cidde seferleri sonrası kutsal topraklara ulaştı. 15 kişilik heyet Trabzon’dan uğurlanırken Ensar Vakfı Rize Şubesi Başkanı Fethullah Şen, Ensar Vakfı Rize Şubesi Prof. Dr. Kemal Sandıkçı Yurt Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Sarı ve aileleri hazır bulundu.

ensar-vakfi-rize-subesinden-kutsal-topraklara-yolculuk-2.jpg

Uğurlama öncesi açıklamalarda bulunan Ensar Vakfı Rize Şubesi Başkanı Fethullah Şen, “Kutsal beldenin feyzi ve bereketinden faydalanmak isteyen personellerimizi ve öğrenci kardeşlerimizi gönderiyoruz. Vakıf olarak verdiğimiz en güzel hizmetlerden biri olduğuna inanıyorum. Sonuçta her Müslümanın gitmek istediği yer. Orada o havayı solumak, Peygamber Efendimiz’in kabrini ziyaret etmek, kutsal mekanımız Kabe’yi görmek nasıl bir haz veriyor, bunun tarifi yoktur diye düşünüyorum. Ensar Vakfı Rize Şubesi olarak personellerimizi ve başarılı olan öğrencilerimizi Umre’ye gönderiyoruz. Her yıl periyodik şekilde bu organizasyonlarımızı yerine getirmeyi arzuluyoruz.” dedi.

Kafile, 12 gün Mekke ve 3 gün Medine ziyaretleri sonrasında 27 Ocak Cumartesi günü yurda dönecek.

ensar-vakfi-rize-subesinden-kutsal-topraklara-yolculuk-1.jpg