Erbakan İçin Rize'de Mevlit Okutuldu

Erbakan İçin Rize'de Mevlit Okutuldu
Eski Başbakanlardan ve Saadet Partisi’nin Genel Başkanlarından Necmettin Erbakan'ın vefatının 2. yılında Rize’de mevlit okutuldu.

Prof. Dr. Erbakan’ı anma programının birinci gününde bu akşam Rize Merkez Sahil Camii'nde mevlit okutuldu. Anma programının ikinci gününde ise Rize’de yarın (Cuma günü) Saadet Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Arif Ersoy’un konuşmacı olarak katılacağı ve İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde  saat:19.30’da düzenlenecek  ''Erbakan ve Yeni Bir Dünya'' adlı konferans yer alacak.

Anadolu Gençlik Derneği Rize Şubesi tarafından düzenlenen ve Rize Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi Hocaları tarafından Sahil Camiinde okunan mevlide, Rize İl Müftü Yardımcısı Rüstem Can, Saadet Partisi Genel Merkez Rize İl Müfettişi Mehmet Akif Zerdeci, Kendirli Belde Belediye Başkanı Salih Uzun ve Anadolu Gençlik Derneği Rize Şubesi Başkanı Fahri Alkan’ın yanı sıra Saadet Partililer ve vatandaşlar katıldı.

erbakan-icin-rizede-mevlit-okutuldu-8.jpg

erbakan-icin-rizede-mevlit-okutuldu-1.jpg

Kılınan akşam namazından sonra okunan hatim ve mevlit, Rize İl Müftü Yardımcısı Rüstem Can tarafından yapılan hatim duasının ardından son buldu. Program sonunda katılımcılara çikolata ikramında bulunuldu.

erbakan-icin-rizede-mevlit-okutuldu-3.jpg

erbakan-icin-rizede-mevlit-okutuldu-2.jpg

erbakan-icin-rizede-mevlit-okutuldu-4.jpg

erbakan-icin-rizede-mevlit-okutuldu-5.jpg

erbakan-icin-rizede-mevlit-okutuldu-6.jpg

erbakan-icin-rizede-mevlit-okutuldu-7.jpg

erbakan-icin-rizede-mevlit-okutuldu-9.jpg

erbakan-icin-rizede-mevlit-okutuldu-10.jpg

erbakan-icin-rizede-mevlit-okutuldu-11.jpg

erbakan-icin-rizede-mevlit-okutuldu-12.jpg

erbakan-icin-rizede-mevlit-okutuldu-13.jpg