Erbakan Vakfı Açılıyor

Erbakan Vakfı Açılıyor
Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Fatih Erbakan, yaptığı yazılı açıklamada Erbakan Vakfı'nın açılışının Pazar günü yapılacağını duyurdu.

İşte Erbakan'ın açıklaması:

Milli Görüş Lideri ve T.C. 54. Hükümeti Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vasiyeti üzerine kurulmuş bulunan, Erbakan Hocamız'ın hatırasını canlı tutmak ve Milli Görüş fikriyatını, Milli Görüş'ün insanlığın problemlerine getirmiş olduğu çözüm önerilerini  milletimize, yeni nesillere ve tüm insanlığa aktarmak gibi son derece hayati ve faydalı bir görevi ifa edecek olan  Erbakan Vakfı'mızın Genel Merkez açılış töreni 17 Kasım 2013 Pazar günü saat 13'de Ankara Balgat'ta gerçekleştirilecektir. Erbakan Vakfı'mızın Genel Merkezi Balgat'ta, Erbakan Hocamız'ın konutunun da bulunduğu binadaki kendisinin 20 sene boyunca siyasi ve özel çalışmalarını yürüttüğü bürosu olacaktır ve açılış töreni de burada yapılacaktır.

Erbakan Vakfı'nın kuruluş çalışmalarında olduğu gibi söz konusu açılış töreni ile ilgili olarak da  SP Yüksek İstişare Kurulu üyeleri Recai Kutan, Şevket Kazan, Fehim Adak, Ahmet Tekdal, Temel Karamollaoğlu, SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak başta olmak üzere Milli Görüş davasına hizmeti geçmiş kimselerle, Milli Görüşçü kuruluşlarımızın yöneticileri ile geniş çaplı istişare ve görüşmeler yapılarak pazar günü yapılacak olan açılışımızın görkemli bir şekilde, Erbakan Hocamız'a ve Milli Görüş camiasına yakışır bir biçimde gerçekleştirilmesi için her türlü hazırlık yapılmıştır. SP Yüksek İstişare Kurulu üyeleri, SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve  Milli Görüşçü kuruluşlarımızın yöneticileri  başta olmak üzere tüm Milli Görüş camiası açılış programımıza davet edilmişlerdir.

17 Kasım Pazar günü Erbakan Hocamız'ın Balgat'taki konutu önünde toplanacak olan Anadolu'nun ve hatta Avrupa'nın her köşesinden binlerce Milli Görüşçü ve Erbakan Hoca'nın sevenleri Milli Görüş Hareketi'nin ikinci kırk yılının başlangıcında çok önemli ve tarihi bir açılışa şahitlik edeceklerdir.

Erbakan Vakfımızın çatısı altında milletimize ve tüm insanlığa en faydalı, en hayırlı hizmetleri gerçekleştirebilmek duası ve temennisiyle, tüm Milli Görüşçüleri ve Erbakan Hocamız'ın gönüllerinde apayrı bir yeri olan aziz milletimizi açılışımıza davet ediyoruz.

Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Adına Dr. Fatih Erbakan