Erbakan Vakfından İsrail’e ’Ezan’ Protestosu

Erbakan Vakfından İsrail’e ’Ezan’ Protestosu
Erbakan Vakfı İstanbul Gençlik Kolları, İstanbul Levent'te bulunan İsrail Başkonsolosluğu önüne gelerek, İsrail hükümetinin ezan kararını protesto...

Erbakan Vakfı İstanbul Gençlik Kolları, İstanbul Levent'te bulunan İsrail Başkonsolosluğu önüne gelerek, İsrail hükümetinin ezan kararını protesto etti.

İstanbul Levent'te bulunan İsrail Başkonsolosluğu önüne gelen Erbakan Vakfı İstanbul Gençlik Kolları üyesi yaklaşık 100 kişilik grup, İsrail hükümetinin almış olduğu camilerden hoparlörle ezan okunmasını yasaklayan kararı protesto etti. Grup, saat 22.00" de Levent'te bulunan İsrail Başkonsolosluğu'na sloganlar atarak yürüyerek konsolosluk önünde ezan okudu.

Erbakan Vakfı İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Koçer tarafından yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Ümmetin kalbi Kudüs'ü yıkmak için kararlar alıp hedefler belirleyen birleşmiş şeytanlar ve onların arkasında sustukça şeytanlaşan dilsizler her geçen gün hadlerini aşıyorlar ama bunca yıldır akıttıkları kana, gözyaşına ve yaptıkları bin bir türlü zalimliklere rağmen mazlumlara ümit olan ve onları her daim canlı tutan ezanı cami hoparlörlerinden kısabildikleri bu ses çok yakında tüm zalimlerin nefesini kesecek ses olacaktır. Hayallerine ümmetin kalbi Kudüs'ü koyanlar olarak bizleri de inşallah Rabbimiz buna vesile olanlardan kılacaktır. Bizler her zaman olduğu gibi Erbakan Hocamızın da dediği gibi her daim Rabbimiz bize nasip ettiği sürece hakkı haykırmaya devam edeceğiz. Kimileri duymayacak, kimileri de duymazdan gelecek. Hakkı duyanlara selam olsun."

Grup yaptığı basın açıklaması sonrası edilen duaların ardın konsolosluk önünden ayrıldı.

(Selim Bayraktar /İHA)

Kaynak:IHA