Erbakanlı - Erdoğanlı O Kamyonetin Kasasını Hatırlatan Olay Rize'de Yaşanıyor

Erbakanlı - Erdoğanlı O Kamyonetin Kasasını Hatırlatan Olay Rize'de Yaşanıyor
Merhum Başbakan Necmettin Erbakan döneminde uzun yıllar önce küçücük bir kamyonetin kasasından 2 Cumhurbaşkanı, 1 Başbakan, 1 Bakan, 4 milletvekili ve 3 belediye başkanı çıkmıştı. Benzer bir durum AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığında yaşanıyor.

Milli Görüş lideri ve Refah-Yol Hükümeti’nin Başbakanı merhum Necmettin Erbakan’ın, 1990’lı yılların başında Recep Tayyip Erdoğan’la seçim çalışmalarını zor şartlarda yürüttüğünü gösteren küçük kamyonet olarak bilinen “pikap” araçla, seçim çalışması kapsamında şehir turu atılırken çekilen fotoğraftan 2 Cumhurbaşkanı, 1 Başbakan, 1 Bakan, 4 milletvekili ve 3 belediye başkanı çıkmıştı.

o-kamyonetten-2-cumhurbaskani-cikti.jpg

AK PARTİ RİZE İL BAŞKANI, MERKEZ İLÇE BAŞKANI, İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ DANIŞMANI ALİM’İN YÖNETİMİNDEN

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yer aldığı o küçük kamyoneti hatırlatan benzer bir durum Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın babaocağı Rize’de AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’le yaşanıyor. AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığından AK Parti Rize İl Başkanlığına atanan İshak Alim’in Merkez İlçe yönetiminden aynı dönemde 1 İl Başkanı, 1 Merkez İlçe Başkanı, 1 Gençlik Kolları Başkanı ve 1 Milletvekili Danışmanı çıktı. Ayrıca mevcut Rize İl Kadın Kolları Başkanı da Alim’in 1. dönemki Merkez İlçe Yönetiminde yer almıştı.

2017 yılı Ağustos ayından gerçekleşen Ak Parti Rize Merkez İlçe 6. Olağan Kongresinde kullanılan oyların tamamını alarak Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı seçilen İshak Alim, Rize siyasetinde benzer bir durumun bir daha gerçekleşmesi zor gözüken başarılı bir birlikteliğe imza attı.

ak-parti-rize-merkez-ilce-yonetiminden-1-baskan,-1-merkez-ilce-baskani,-1-genclik-kollair-baskani,-1-de-danisman-cikti.jpg

AK PARTİ RİZE’NİN 3 BAŞKANI DA İSHAK ALİM’İN YÖNETİM KADROSUNDAN

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı'nın Rize Milletvekili adaylığı dolayısıyla İl Başkanlığından istifa etmesiyle boşalan AK Parti Rize İl Başkanlığına 23 Temmuz 2018 tarihinde İl Başkan Vekili Ali Haydar Er'in de işaret ettiği Merkez İlçe Başkanı İshak Alim atanırken, Alim’in 25 kişilik Merkez İlçe Yönetiminde yer alan ve Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Fatih Mehmet Köse AK Parti Rize Merkez İlçe başkanlığına, aynı yönetimde yer alan Kadir Ali Çelik ise İl Gençlik Kolları Başkanlığına atandı. Yönetimdeki bir diğer isim Hakan Avcı ise AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı’nın danışmanlığına getirildi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-yonetiminden-bakin-kimler-cikti.jpg

İl Başkanı Alim’in Merkez İlçe Başkanlığı görevinin birinci dönemindeki yönetiminde yer alan Sema Yağcıtekin de 2 dönemdir AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütüyor.

sema-yagcitekin-003.jpg

Adeta bir değirmen gibi siyasetçi yetiştiren AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığında Alim’den bir önceki Merkez İlçe Başkanı olan Murat Sadettin Türüt de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiş ve Türüt halen bu görevine devam etmektedir.

sadettin-turut-013.jpg