Erdek’te Sahte Ve Kaçak İçki Operasyonu

Erdek’te Sahte Ve Kaçak İçki Operasyonu
Balıkesir'in Erdek ilçesinde sahte-kaçak içki imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde operasyon düzenlendi.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde sahte-kaçak içki imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde operasyon düzenlendi. 1 kişi yakalandı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, sahte - kaçak içki imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Erdek ilçesinde sahte - kaçak içki imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 1 şüphelinin ikamet adresinde yapılan aramada; 50 litre şarap, 33 litre rakı ve 7 litre viski olmak üzere toplam 90 litre kaçak içki ele geçirildi. Olaya karışan 1 şüpheli yakalandı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.