Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi Gençleri Sporda İddialı

Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi Gençleri Sporda İddialı
İstanbul Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi, Avrupa arenasına sporcular göndermeye devam ediyor.Türkiye ve Avrupa şampiyonu olarak olimpiyat barajını zorlayan milli atlet Tuğba Güvenç’ten sonra şim...

İstanbul Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi, Avrupa arenasına sporcular göndermeye devam ediyor.

Türkiye ve Avrupa şampiyonu olarak olimpiyat barajını zorlayan milli atlet Tuğba Güvenç’ten sonra şimdi de +78 kiloda Gençler Türkiye ikincisi olan milli judocu Meryem Keklik, Avrupa sınavına hazırlanıyor. Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi öğrencisi olan Keklik, Avrupa Şampiyonası’nda ay-yıldızlı forma ile yarışacak.

Öte yandan Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi’nin 73 kiloda mücadele eden ve son turnuvada İstanbul üçüncüsü olan sporcusu İlker Tanrınıan Türkiye Şampiyonası’na katılmayı hak etti.

Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi’nin başarılı sporcuları Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman tarafından da tebrik edilip ödüllendirildi.

KAHRAMAN: "SPOR FAALİYETLERİNİ DESTEKLİYORUZ"

Söz konusu lisenin başarılı sporcularının ödüllendirildiği mini törende konuşan Kahraman, "Biz okullardaki spor faaliyetlerini pek tabii destekliyoruz. Öncelikle çocuklarımızı her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutmak, temiz topluma, sağlıklı geleceğe adım atmalarını sağlamak amacıyla ön planda tuttuğumuz spor etkinlikleri, bir de böyle başarılara vesile olunca bizim mutluluğumuz da ikiye, üçe katlanıyor" dedi.

İLHAN: "AMACIMIZ DÜNYA STANDARTLARINDA İNSAN YETİŞTİRMEK"

Uzun zamandır ulusal ve uluslar arası her türlü sosyal faaliyette adından başarıyla söz ettiren ve son zamanlarda da adeta bir sporcu fabrikasına dönüşen Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi’nin bu başarısında hiç şüphesiz imzası olan Okul Müdürü Remzi İlhan da ödül töreninde başarılı öğrencilerini yalnız bırakmadı.

Eğitimci olmanın, gerçek anlamda “Eğitim kurumu” kimliği kazanmanın sadece dersler, ders notları ve yıl sonu başarılarından ibaret olmaması gerektiğini vurgulayan İlhan, "Bizim amacımız hep dünya standartlarında insan yetiştirmek oldu ve öyle olmaya da devam edecek" dedi.

İihan, "Çocuklarımızın, eğitilmenin yanı sıra sosyalleşmek gibi bir ihtiyaçları da var. Bunu göz ardı etmemek gerek. Ben ve okulum, her türlü sosyal faaliyetin içindeyiz. Ama içinde olmakla kalmayıp hep bir adım öteyi hedeflemek için çabalıyoruz. Güngören ilçesinde yer alan bir eğitim kurumu olarak pek tabii öncelikle ülke çapında adamızı duyurmak, başarılar kazanmak istiyoruz ama asıl hedef çocuklarımızın ’Dünya çapında’ olabilmelerini sağlamak. Erdem Bayazıt Adanolu Lisesi’nden dünya çapında şairler, yazarlar, ressamlar çıksa, bizden mutlusu olur mu? Ve yine okulumuzun bünyesinden yetişen, milli formayı hak eden şu gencecik sporcularımız Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi’nden yola çıkıp dünya sporunun zirvesinde isimlerinden söz ettirseler bizden mutlusu olur mu" ifadelerini kullandı.