Erdoğan Bayrak Kampanyası Başlattı

Erdoğan Bayrak Kampanyası Başlattı
Başbakan Erdoğan, Kazlıçeşme Mitingi'nde yaptığı konuşmada, 'Bayrak Kampanyası' başlatılmasını istedi.

Kazlıçeşme Mitingi'nde Başbakan Erdoğan, "Bu bir bayrak kampanyasıdır." diyerek, halktan evlere, balkonlara bayrak asılmasını istedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul İl Başkanlığı'nın organizasyonunu üstlendiği "Büyük oyunu bozmaya, haydi, tarih yazmaya" sloganıyla düzenlenen mitingde konuştu.

Konuşmasında, Taksim ve Gezi Parkı olayları çerçevesinde gelişen 'Tencere tava' eylemleri ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Erdoğan, 'Bayrak kampanyası' başlattı.

Erdoğan meydandaki halka, "Sizlerden bir şey istiyorum bu bayrağı cebinize koymanızı istemiyorum. Bu bayrakları evlerinize balkonlarınıza asın bu bir bayrak kampanyasıdır." dedi.

MESAJINIZI BURADAN VERİN

"Mesajınızı buradan verin." diyen Erdoğan, gece tencere tava çalanlara hitaben, "Tencere tava çalanlara sesleniyorum. Sizler de vatandaşımsınız. Ama bu tencere tavayı gece yarısı çalacağınıza gelin bu meydanlarda çalın. Verin buradan mesajınızı. Hiç kimseyi dışlamadan, ötelemeden gönül gönüle geleceğe yürüyeceğiz. Çok daha fazla çalışacağız. Buna hazır mıyız? Seçimlere 8 ay kaldı. Sabredeceğiz, milli irade hırsızlarına gereken cevabı vereceğiz." şeklinde konuştu.

BU BİR BAYRAK KAMPANYASI

"Bu bir bayrak kampanyası." diyerek yaptığı açıklamada ise Erdoğan, "Sizlerden bir şey istiyorum bu bayrağı cebinize koymanızı istemiyorum. Bu bayrakları evlerinize balkonlarınıza asın bu bir bayrak kampanyasıdır." dedi.