Erdoğan: Bize İhanet Edenler Hep Kaybetti

Erdoğan: Bize İhanet Edenler Hep Kaybetti
AK Parti'den herhangi bir sebepten dolayı ayrılan Milletvekilleri için Başbakan Erdoğan, ''Bunlar maalesef ihanet etmişlerdir. Ancak bizle ters düşenler tükendiler" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan, ATV ve A Haber'in ortak yayınında canlı yayında sorulara cevap verdi. Başbakan partiden istifa eden vekillerle ilgili, "Bunlar maalesef ihanet etmişlerdir. Ancak bizle ters düşenler tükendiler." dedi.

"İHANET EDENLER HEP TÜKENDİ"

Partiden herhangi bir sebepten dolayı ayrılan milletvekilleri için Başbakan Erdoğan'' Bizle ters düşenler tükendiler. Bunlar malesef ihanet etmişlerdir. İhanet sonrasında parti kurmuşlar ama bir yere varamamışlardır. Dürüst ve samimi hareket etmediler. Şuan kimse onları hatırlamıyor. Onlar kendilerine makam tekliflerini kabul ettiler. Bu hareket bir davadır. Bu 3 dönemi Tayyip Erdoğan kafasından uydurmadı." şeklinde konuştu.

erdogan-mehmet-barlasin-sorularini-cevaplandirdi.jpg

"3 DÖNEM KURALI YENİ NESİLLER İÇİN"

Erdoğan, "Hep beraber böyle 3 dönem kuralı kuralım ki arkadan gelen nesiller katılsın. Bir dönem ara versin, sonra gelebiliyorsa tekrar gelsin. Bunu kimse dillendirmedi. Ama 3 döneme gelen arkadaşların bazıları tahrike uğruyor. Ama doğru bulmuyorum. Nihai kararı verecek olan partinin büyük kongresidir.'' ifadelerini kullandı.