Erdoğan ile Rizeli Hemşehrisinin Güldüren Referandum Sohbeti

Erdoğan ile Rizeli Hemşehrisinin Güldüren Referandum Sohbeti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT 1 ve TRT Haber canlı yayınında Erhan Çelik'in konuğu oldu. Program bittikten sonra yayının gerçekleştirildiği binadan ayrılırken vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan'ın Rizeli bir vatandaşla diyaloğu gülümsetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT'de gerçekleştirilen yayının çıkışında vatandaşlarla sohbet etti. Rizeli vatandaş, "Sayın Cumhurbaşkanım yüzde 64 ile Allah'ın izniyle buradayız yine. 64'ün altında kalmayacağız." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sözü kayda aldıklarını belirtti. Ardından "O zaman inşallah ben de hayırlısıyla bir kurban keserim." dedi. Ayrıca Erdoğan vatandaşın tahminini de not aldırdı.

“Sayın cumhurbaşkanım Allah uzun ömür versin. Yüzde 64 ile Allah’ın izniyle yine buradayız” diyen vatandaşa Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Ciddi mi diyorsun?” diye sordu.

Erdoğan’ın sorusu üzerine Rizeli vatandaş, “Göreceksin, ha bu sözümü yaz. Diyeceksin Rizeli bana böyle demişti. 64’ün altına da kalmayacağız inşallah. Hayırlısı Allah’tan ama evet olacak” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, “İbrahim 64 diyor bak, yazdın değil mi? İnşallah ben de o zaman buraya hayırlısıyla yine bir kurban keserim. O zaman ben zaten sana mürid olurum” dedi.