Erdoğan, Kan ve Solmaz Aynı Gün Rize'de Panel ve Söyleşiye Katılacak

Erdoğan, Kan ve Solmaz Aynı Gün Rize'de Panel ve Söyleşiye Katılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurul Üyesi Bilal Erdoğan ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Gelini Dr. Ravza Kavakçı Kan ile ÖNDER Onursal Başkanı İbrahim Solmaz, aynı gün Rize’de programlara katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurul Üyesi Bilal Erdoğan ile Ak Parti’de İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan ile İmam Hatip Liseleri Mezunlar ve Mensupları Derneği (ÖNDER) Onursal Başkanı İbrahim Solmaz, 1 Mart Perşembe günü Rize’de söyleşi ve panel programına katılacak.

TÜGVA Yüksek İstişare Kurul Üyesi Bilal Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından düzenlenecek "Yeni Türkiye ve Gençlik" konulu söyleşi programına katılacak. Program, üniversitenin kongre ve kültür merkezinde Perşembe günü Saat: 14.00’da düzenlenecek.

bilal-erdogan-rizede.jpg

AK PARTİ RİZE İL GENÇLİK KOLLARI'NDAN 28 ŞUBAT PANELİ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kan ile ÖNDER Onursal Başkanı Solmaz, ise aynı günün akşamı Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan ve 28 Şubat Post Modern Darbesini konu edinen “Kara Leke 28 Şubat” paneline katılacak. Program, 1 Mart Perşembe günü saat: 18.30’da İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

ravza-kavakci-kan-ve-ibrahim-solmaz-rizede.jpg