Erdoğan: "Millet Kabe’nin Nerede Olduğunu 7 Haziranda Gösterecek" VİDEO İZLE

Erdoğan: "Millet Kabe’nin Nerede Olduğunu 7 Haziranda Gösterecek" VİDEO İZLE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim’i Kabe olarak gösterenlere 7 Haziran’da Kabe’nin neresi olduğunu milletin göstereceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen “Rizeliler Buluşuyor” programına katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Taksim’e Kabe benzetmesi yapan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın sözlerini eleştirerek, “Taksim bizim Kabe’mizdir diyor’ Bunlar rotayı şaşırmışlar. Bu millet Kabe’sinin neresi olduğunu gayet iyi biliyor. İnanıyorum ki Taksim’i Kabe olarak gösterenlere 7 Haziran’da Kabe’nin neresi olduğunu gösterecektir” dedi.

“MİLLET, KABE’NİN NERESİ OLDUĞUNU 7 HAZİRAN’DA GÖSTERECEK”

rizelilerden-erdogan’a-sevgi-gosterisi-53-006.jpg

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, 1 Mayıs’la ilgili söylediği “Müslümanlar Kabe’ye giderler hacı olmak için. Museviler Kudüs’e giderler. Dini inançların merkezleri vardır. Mabetleri vardır. Onun dışında hiçbir yerde onu yapamazsınız. Evet dini bir inanç açısından dini bir inanç olarak söylemiyorum fakat işçiler açısından da Taksim olmazsa olmaz bir yerdir” sözlerini de sert bir dille eleştiren Erdoğan, 7 Haziran seçimlerine dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: “Bu ara tuttular malum ana muhalefet imam hatip okullarını kapatmaktan bahsediyor. Bakıyorsunuz bir diğeri diyaneti kaldırmaktan bahsediyor. Bakıyorsunuz Kudüs Yahudilerindir diyor. Bakıyorsunuz ‘Taksim bizim Kabe’mizdir diyor’ Bunlar rotayı şaşırmışlar. Bu millet Kabe’sinin neresi olduğunu gayet iyi biliyor. İnanıyorum ki Taksim’i Kabe olarak gösterenlere 7 Haziran’da Kabe’nin neresi olduğunu gösterecektir.”