Erdoğan Rize'den Belediyeye Aday Adayı Oldu

Erdoğan Rize'den Belediyeye Aday Adayı Oldu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Yeğeni İbrahim Erdoğan, Rize Belediye Başkanlığına aday adaylığında bulundu.

1 Kasımda sona erecek aday adaylığı sürecinin tamamlanmasına kısa bir süre kala Rize Belediyesi için İbrahim Erdoğan  30 Martta yapılacak Yerel Seçimlerde Belediye Başkan aday adaylığı ile ilgili dosyayı AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'a teslim etti.

hikmet-ayar-ibrahim-erdogan-1.jpg

Konu ile ilgili olarak Ayar yaptığı açıklamada "Müracaat takvimimize göre aday adaylıkları dosyalarını almaya devam ediyoruz. Şimdiye kadar belde ve ilçelerimiz için gelen müracaatların yanında Rize Belediyemiz için de gerçekleşen müracaatlar oluyor. İbrahim Bey bu gün dosyasını bizlere teslim etti. Ben kendisine teşkilatım adına başarılar diliyorum. Vermiş olduğu bu kararın Başta memleketimize sonrasında ise şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

hikmet-ayar-ibrahim-erdogan-rize-1.jpg

İbrahim Erdoğan kimdir?

Rize'de doğdum. Liseden sonra İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde okudum. Gazetecilik bölümünden 1995'de mezun oldum. Üniversiteye başladığım yıl gazetecilik hayatım başladı. Yazılı basın, aynı yıllarda Radyo deneyimi, TRT'de bir dönem muhabirlik ve 1992 yılında STV' de haber editörlüğü ve program sunuculuğu ile görsel medya serüvenim başladı. 1995 yılında Kanal7'ye geçerek Dış Haberler Müdürlüğünü üstlendim. 1999 yılında İstihbarat Müdürü, 2001 yılında Haber Müdürü oldum. Bu görevi 2012 yılının ikinci ayına kadar sürdürdüm. Bu hızlı tempo içinde 95 yılında evlendim. Taha ve Baha isimli iki oğlum var.