Erdoğan Ve Yıldırım’dan Net Kudüs Mesajları

Erdoğan Ve Yıldırım’dan Net Kudüs Mesajları
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Kudüs konusunda net konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Kudüs konusunda net konuştu.

AK Parti Karaman İl Başkanlığının 6. Olağan kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son FETÖ'cü de hesap verene kadar bu katil sürüsü örgütün peşinde olacaklarını söyledi. Erdoğan, "Dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar, nereye sığınırlarsa sığınsınlar nefesimizi daima enselerinde hissedecekler. Hukuk, demokrasi ve meşruiyet içinde adaletin tecellisi için çalışmaya gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi.

Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesinde alınan kararlara değindi, Kudüs'ün statüsüyle ilgili net mesajlar vererek, "Burayı kesinlikle, Müslümanların başkenti olan Kudüs'ü siz Musevilere mal edemezsiniz. Siz de lütfen yerinizde durun ve siyonist bir operasyon yapmaya kalkmayın. Kalkarsanız bunun da bedeli ağır olur" diye konuştu.

"PİŞMAN OLACAKLAR"

Başbakan Binali Yıldırım ise Çankırı'daydı. Partisinin Çankırı İl Başkanlığının 6. Olağan kongresinde konuşan Yıldırım, Doğu Kudüs'ün Filistin'in başkenti olduğunu belirtti ve bu karardan dönülmeyeceğini kaydetti. Yıldırım, " Filistin sahipsiz değil dediler. Bütün devletler başkenti Doğu Kudüs olan Filistin'i tanıdılar. Bu kararın sonuna kadar arkasında olacağız. Bu bölgede ve Kudüs'te yanlış hesap yapanlar sonunda pişman olacaklar" dedi.

Kaynak:IHA