Erdoğan: 'Ya yeni hükümeti kurarak ya da seçimleri yenileyerek…'

Erdoğan: 'Ya yeni hükümeti kurarak ya da seçimleri yenileyerek…'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarıyla ilgili 'İnşallah ya en kısa sürede yeni hükümeti kurarak ya da seçimleri yenileyerek, bu heves sahiplerini bir kez daha hep birlikte hüsrana uğratacağız' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı'ndaki iftar yemeğinde konuştu.

Cumhurbaşknı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Geçen yaptığımız bir iftar sonrası çok alçakça, ahlaksızca tamamen yalana dayalı bir iftira kampanyası başlatıldı. O iftarda sandalyelerin masa, örtüsünün, çiçeğin maliyetinin 1 milyon lira olduğunu iddia ettiler. Bunlar yalandır iftiradır’ dedi. 

BÖYLE BİR MAALİYET YOKTUR

Erdoğan, ilim adamlarına verilen iftarla ilgili çıkan iddialara değinerek,  'Bunlar sayın Abdullah Gül'ün zamanından kalmadır ve böyle bir maaliyet yoktur. Çatal bıçak setleri rahmetli Demirel'in zamanından kalmadır. O akşam 110 kişilik iftar yemeği hazırlandı ve bu külliyenin mutfağından çıktı' ifadelerine yer verdi.

''HEP BİRLİKTE HÜSRANA UĞRATACAĞIZ''

Cumhurbaşknı Recep Tayyip Erdoğan, 'Seçim sonuçlarına bakıp, 'Türkiye sıkıntıya düştü' diye adeta sevinç çığlıkları atanları hep birlikte takip ediyoruz. Kendi çıkarlarını, ülkenin çıkarlarının önüne koyanların yüzlerindeki memnuniyet ifadesinin gayet iyi farkındayız. İnşallah ya en kısa sürede yeni hükümeti kurarak ya da seçimleri yenileyerek, bu heves sahiplerini bir kez daha hüsrana hep birlikte uğratacağız' dedi.